Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. Скочимиш, Христос се роди теби и твојима, видим добро си схватио поруку мира који данашњи празник носи.

Целте, кад помену протестанте само се сјети какве су разне протестанске цркве у Америци, зло.

2. jebo ti srodnika koji ti o glavi radi... to je ko tumor.. to se removat treba!
    evo celt fino objasnio u cemu je problem... napucat to nazad u one bjedne banana drzave i svi sretni!

3. Келт нацртао. Треба и да обоји?

4. Ja sam se izmirio sa svim dobrim ljudima i svom braćom.

Ostala je još ova gamad sa kojima smo se jednom mirili pa nas eto poklaše na Božić Naser Orić i ekipica.

I sad opet da se mirim? He :D

5. Хахахахах КОРАН

КОРАН - апокрифна верзија Курана аутора Баки Б3.
    О
    Р
    А
    Н

6. tako sam i mislio slika dodika odma rastera miseve!

7. http://hiddenlolcdn.com/i460/24028.jpg sto volim ove slike koje ovako objasnjavaju kako stoje stvari...i 2127. ce biti ovako sa muslimanske strane
    nisu svi muslimani koljachi,ali jesu tuzni ljudi strogo zavarani i isprani mozgovi koji su svoj zivot skoro ceo posvetili necem sto ne postoji i sto im nista nece nikad doneti

8. Koji komp da uzmem do 450 jura?

9. Neki desktop, braćala.

10. Džavaharlal, javi se.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.