Poenta price je ishrana treba da je uravnotezena,veganstvo propagirati kao neko revolucionarno otkrice koje je zdravo pa i ne bas i kod dece nikako jebeno
Sojo daj mi medicinsko objasnjenje zasto je veganska ishrana bolja od obicne vidim razumes se u biohemiju i to. evo ne znam puno o tome razgovarajmo civilizovano
Celte
Lik iz Mladenovca u lovi bas i poznaje ljude itd al ima 140 kila i 160 cm
Voli lov i ribolov ko dete tresnju i oce da ide sa Memedovim u Kirgistan neki nesto da peca
Ekipa nece da ga vodi zbog uslova klime njegovog stAnja zdravstvenog i kilaze
Rekli mu da svuce tipa 50 60 kila i lekarski da vadi i ide sledece godine
Lik ode kod nutricioniste i tu mesnu mu odredi
Mislim da je oko 700 kila mesa pojeo za to vreme uglavnom svinjetine i teletine piletinu nije smeo
Ima ga na yt sa memedovim isao je insad ce 5 godina od tad nije vratio kilazu ko decacic je
Taj lik je kum tetki i teci pa znam pricu
Gresis
Nznam kako smo dosli na temu
Uglavnom samo demantujem netacne stvari kojih je pun kurac na temi
Izmedju zagovaranja I demantovanja nonsensa postoji razlika
Kao I izmedju odbrane svog stava I zagovaranja necega
i da se razumemo sam nikad ne bi bio vegan, niti vegeterijanac, ali ne valja ova fora "to mi se ne svidja pa cu da racionalisem kako ne valja". kazes lepo jedem meso zato sto volim da jedem meso, ne sad pa moram da pojedem pola praseta inace necu prezivim mesojed kurac palac.
nije jeo samo meso, crko bi. ubaci malo salate, ubaci poneku vocku.
mozes jedes meso, moze i glavna stvar da ti bude u ishrani ali jebeno nisi mesojed. to je cinjenica.
sojin komadic, odg mi samo ovo...zasto ako imas decka, si i njega naterala da i on mora da se hrani kao ti?
i zasto ne bi bila sa njim ako nece da bude vegan?
Sojo planiram da te jebem ok?
Poenta price je ishrana treba da je uravnotezena,veganstvo propagirati kao neko revolucionarno otkrice koje je zdravo pa i ne bas i kod dece nikako jebeno
Celt
Meso je samo misic
Nikako salo, iznutrice I slicna sranja
Misic I misicna celija su meso
Cujes li me
Kad si isplaniro tacno
Kratka sam s vremenom ovih dana
A msm da bi bilo jako necitko da bar nekako ne odvojim
Moguće da je Žajk.
Uravnotezena ishrana
Uravnotezena ubedjenja
Uravnotezen zivot
Imate li vi jebeno kapi krvi u sebi tako uravnotezeni
Sojo daj mi medicinsko objasnjenje zasto je veganska ishrana bolja od obicne vidim razumes se u biohemiju i to. evo ne znam puno o tome razgovarajmo civilizovano
uuu ma eezveeeny bas si razlicita i jedinstvena
Pseto te je pitao nešto...
Odgovori čoeku
U kom smislu bolja blek I za koga bolja?
Za tebe kao pojedinca ili generalno
Ne znam ne pratim diskusiju od pocetka ucini mi se da zagovaras veganstvo ovde mozda gresim
Kako god za mene kao pojedinca kako je bolje
Celte
Lik iz Mladenovca u lovi bas i poznaje ljude itd al ima 140 kila i 160 cm
Voli lov i ribolov ko dete tresnju i oce da ide sa Memedovim u Kirgistan neki nesto da peca
Ekipa nece da ga vodi zbog uslova klime njegovog stAnja zdravstvenog i kilaze
Rekli mu da svuce tipa 50 60 kila i lekarski da vadi i ide sledece godine
Lik ode kod nutricioniste i tu mesnu mu odredi
Mislim da je oko 700 kila mesa pojeo za to vreme uglavnom svinjetine i teletine piletinu nije smeo
Ima ga na yt sa memedovim isao je insad ce 5 godina od tad nije vratio kilazu ko decacic je
Taj lik je kum tetki i teci pa znam pricu
Gresis
Nznam kako smo dosli na temu
Uglavnom samo demantujem netacne stvari kojih je pun kurac na temi
Izmedju zagovaranja I demantovanja nonsensa postoji razlika
Kao I izmedju odbrane svog stava I zagovaranja necega
ps soja nije zensko, nema sanse, troluje ovde
i da se razumemo sam nikad ne bi bio vegan, niti vegeterijanac, ali ne valja ova fora "to mi se ne svidja pa cu da racionalisem kako ne valja". kazes lepo jedem meso zato sto volim da jedem meso, ne sad pa moram da pojedem pola praseta inace necu prezivim mesojed kurac palac.
isto fora, moram pusim. pa jedi govna.
Pa u sredu
Bohore
nije jeo samo meso, crko bi. ubaci malo salate, ubaci poneku vocku.
mozes jedes meso, moze i glavna stvar da ti bude u ishrani ali jebeno nisi mesojed. to je cinjenica.
jel svinja mesojed?
Jes lud Žajk otac ga jebo haha