U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jeste Laki
Pa provalila sam da ste jako nasilni ovde
I da malo malo nekoga samarate
Nabadate u glavu I slicno
Ko da ne mozete normalno pricati ni pola minute
Pa nemežemo
Veganstvo je stvar etike ne ishrane
Iako je dokazano da mesa mogu biti kancerogena
Dokazano je isto I za ulja
Znaci ti u tom smislu neces biti zdraviji/ nezdraviji bio vegan ili ne
Nebitni su to faktori u prici
Naravno ukoliko se covek hrani koliko toliko normalno
Znaci za tebe kao pojedinca isti penis, osim sto doprinosis patnji zivotinja I vise se unistava planeta tako pa ce to uticati na buduce generacije
Najveći doprinos planeti koji čovek može je da pruži je da što više userava i pravi sranja da bi pre izumrli i mi i sve, pa da se planeta reseteuje. Ovo drkanje sa doprinosom planeti ti je u suštini kao kada biljku od čoveka držiš na aparatima iako znaš da trpi užasne bolove i sranja.
Pa ne kapiram
Da je bar smesno pa aj
kokosinjac prljaviji od svinjca gade mi se bukvalno
kakav bi haos nastao hahah da se ne jedu zivotinje, al bi se namnozile bilo bi ih milijarde u svakoj zemlji i kokosaka i krava i svinja i svega....jedino ako ih ne bi kastrirali, mada se to debelo kosi sa tim vasim nacelima o patnjama zivotinja
Sojin komadic ako je zensko je suvopicasta devojka belog tena osisana na paz sa svojih 43 kila i pusi pljuge sa belim filterom
Santjago donekle se slazem
Jesam za kontrolu radjanja
Mada realno koliko je moguce nznam
Svi eksperimenti tog tipa su se bas katastrofalno zavrsili
Osim u kini
Tj ako nije Žajk
Jednostavno ne može drugacije izgledati
Zuti filter jbga
Tipa 99% riba koje tako izgledaju tamane mesište samo tako, nisi ni svestan. Vegani koji se furaju na etiku su uglavnom sasvim prosečne visine i građe, često vuku i ka debelom. Poenta je da mašiš apsolutno Boh. kek
Evo neka kaze sama
дајмо животињама право на сексуалну експресију и размножавање
једна прича успут: познаник ради у Вијен, имао мачка, мачак спрчи комшијину мачку мачка се омаци, комшја немац тужи овог нашег, наш плати казну и морао да уштроји мачка. окрутни свете
Neka moja dela govore za mene! xD
Ispogadjao sam vise od 80% tipa
A kako nemac nije popio kaznu?
Nema nesto logike
Jer da je sprco sterilisanu macku ne bi se omacila
Kad je zakon vec takav
Kako je dokazao očinstvo majku mu jebem
Dnk za macke xD
I ona nasa voditeljka koja pita a koliko vam je macka popila bensedina posle prcanja
не знам сејо, можда је расна па служи за приплод
Znaci ima otvorenu odgajivacnicu
Placa porez I tako to
A ocinstvo kako se dokaza na sudu?