Prijava

ljudi, prekinite sa grupni hejtovanjem čak norisa i izmišljanjem tople vode po pitanju njegovog izbacivanja odavde. To što su se neki zasitili(ili su im se oduvek gadile, kao meni npr.) definicija o njemu ne znači da nema ljudi koji ovde dolaze isključivo zbog baš tih definicija.

pomalo je licemerno sada hejtovati sve to i zajebavati ljude koji ga sada definišu, ako ste se i sami barem jednom nasmejali nekoj definiciji o njemu. Šta? kao to polje je iscrpljeno? Pustite ljude da svoju kreativnost uzaludno troše na ovom izlizanom polju, možda ispadne neki biser, a takođe toliko je lako jednostavno ne obraćati pažnju na čaka pored svih ostalih definicija da je besmisleno uopšte pominjati sve to...

samo kažem, nekom dosadi nekom ne, ali niko nikoga ne tera da čita te definicije, ostavite ljude koji žele da se bakću sa time na miru...

Odlično sročeno! Podržavam :)

Спам се некако мора санкционисати.

Ma nije to spam, to je samo neinventivnost. Samo spuštanje palca kopipejsterima i glupim definicijama, a ako neko uspe još nešto smešno da smisli za Čaka, svaka čast. Nije to toliko komplikovana tematika. Mozak Ivice Dačića je komplikovana tematika.

Ajde to što non-stop ubacuju definicije o Čaku Norisu. Ali što pišu jednu te istu foru hiljadu puta (hiperbola) to me jednostavno nervira.
-----------
Šta hvali Bati Živojinoviću?