Отац Србољуб, вукајлијашка пречица до Раја, одговара на све ваше животне дилеме
  • .,.

Оче, кренимо са проповеди.

• mm

Ja numem da propovedam, al znam da se ispovedam.
    Vako je to bilo.
    19.10.2010. oko 3 sata rane zore mi se opasno išlo u wc, ali nisam otišla jer sam bila zavedena gehom zajebavanja na ovom bogohulnom sajtu, pa sam se upišala.
    Da li ima spasa za mene?

• Урош

Оче, ономад сам почео да пратим Очајне домаћице. Убрзо сам пожелео да постанем очајан домаћин, што и није неко чудо. Међутим, схватио сам да шугави ја желим да будем у очајној домаћинској заједници са црвенокосм домаћицом (Бри).
    Рекли ми стари људи да су црвенокосе домаћице секташице и сад се ја осећам погано.
    Шта ми је чинити?

• .,.

Стиде се људи. Ево ја да почнем. Да ли могу да горим у паклу јер сам једном приликом помешао три врсте алкохолних пића, а Павле је у својој ако се не варам дванаестој Посланици Коринћанима јасно рекао цитирам " Ви који сте са свете земље Коринт никада нећете стићи у Царство Небеско, јер редовно мешате Вињак са белим вином". Па мене сад занима да ли су се малкице црквени канонни од Старог Века до данас променили, као и то да ми кажете процентуално колике су моје шансе да окајем тај грех пре четресседме године? Јер сам и сам пореклом са Коринта.

• mm

Dok ne dodje neki ćale da te okadi Uroše, ja da ti kažem da ti je izbor odličan.
    Zbog Bri možeš slobodno da goriš u paklu.

• Otac Srboljub

Maro oprosteno ti je
    urose moras tri puta na dan da gledas ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=_7czj4i_OmE&feature=related

• Мара

Муњо, издајице. Рекла си да ћеш за тај проблем да дођеш код мене у кабинетУ да ти скинем чини. А ти, одмах код попа.

Уништи ме сад ова тема, а таман сам хтела да отворим Видовита Мара и буљаво око.
    ЈОЈ!

• Otac Srboljub

Dankane greota je mesati vinjak sa belim vinom ne smes godinu dana da okusiš alkohol

• .,.

Аууу, јебем ти бога!

• Урош

Маро хвала на подршци, а вама Оче на онлајн литератури, која ће ми помоћи надам се, да ту црвенокосу ђаволицу избацим из себе.

• mm

Maro, dok ti otvoriš to treće oko, meni ova dva iscureše iz glave:P

• .,.

Оче, да ли се рачуна у прељубу ако сам рукоблудничио 20 година десном руком, а синоћ сам имао малу авантуру са овом руком са леве стране тела? Признајем да сам свесно ушао у грех, интересовало ме је какав је осећај кад се мало промени.

• Урош

Добро питање.

• Otac Srboljub

Ja ne dozvoljavam onanisanje i seks pre braka jos i preljuba sa drugom rukom ne gine ti 3 krug pakla

• Energija

Oce, ja sam juce Urosu po...pokusala da pomognem da istera onog crvenog djavola! Je l' to kaznjivo?

• mm

Oče, posustaješ.
    Greh je jer nije sedeo na ruci pola sata, ne bi li mu se oduzela, pa da misli da je tudje rukopoloženje palo na spolovilo.

• Урош

Садомазо моја...

• Otac Srboljub

Energija nije kaznjivo

• Energija

Godine bludnicenja ni za sta... Od mene je i Bog dig'o ruke!

• marcipan

Kada bi mi se sve oprostilo, od mene nista ne bi ostalo... Ruza vene, Bog ne misli na mene...