Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja sam učinila u neku ruku i dobro i loše delo, ali je ispalo na kraju dobro... :)
Kupio jednom cici ciagare, bolesna mu noga pa da ne silazi covek sa traktora, trebali bi mu dvojica da ga vrate na isti... Redovno kupujem hleb nepokretnoj bab i ostale potrebestine, kupio kalendar od coveka koji je na poledjini istih napisao da je gluvonem i da mu moj prilog mnogo znaci kasnije to isto uradio istom coveku i u Soko Banji, sta znam, ako iskoriscava nek ide njemu na dusu,meni je savest cista, sto kazu ljudi, toplo oko srca, 20 dinara meni nije mnogo a njemu? Isti odnos prema prosijacima, kad imam, udelim neki sitnis, kad nemam jebiga nemam. Sta je za mene da dam npr. 20-30 dinara i da ne grickam suncokret na autobuskoj (a pre toga pojeo cetvrtinu sa sirom)? A njoj/njemu tih 20-30 dinara mozda znaci dan vise bez gladi sta znam... A jednoj prosijakinji ne dam bre pare pa da me moli, trazila ona od caleta neki dinar on joj dade 20 dinara i rece joj da podje sa njim kuci, dobice 2 obroka dnevno i novac za treci + novac koji zaradi tako sto ce brati visnje u vocnjaku kod nas, "gospodja" se osetila uvredjeno i odjednom iz poniznog stava prelazi u fazon " ja kod tebe da radim dziberu seljacki, ja sam gospodja za tebe", obrte dupe i ode...a zena je mogla da bere 3-4 danada uzme 500-600 dinara i da ima sva 3 obroka dnevno za to vreme. Ja sam nju zapamtio i zato pare ne dam pa da me bije maler, ma necu da joj dam pare pa cak i da me Maler bije.
u petak sam ustao nekoj gospođi da sjedne u busu, pa kad nisam izgubio glavu...
ako je to neko djelu, mada mislim da je to stvar opšte kulture,kao i to da ponesete kesu poznatoj starijoj ženi ili čak i muškarcu... a zapravo je vremeno postalo dobro djelo jer smo otišli u kurac...
svakodnevno jednoj babi kupujem namirnice. tu iz komšiluka. nadam se da će da mi ostavi gajbu.
U Petak. Izveo sam ružnu devojku u grad.
CITAT
zrtvovao sam se i unistio izvjesnu kolicinu rakije, da ne dodje do ovih maloljetnika.
TACIT
hahahaha ovo je dobro
Izvinio se jednoj gospođi što sam joj petom (koja je u direktnoj vezi sa mojih 115kg), stao na prste.
Ako je za vajdu - dosta je!
Objašnjavala hemiju jednom osmaku (bratanac).
Pronašla sam novčanik jedne penzionerke i ko bez duše jurila kući da je preko 988 nađem i javim joj da ne bi odjavljivala neke silne kartice. Kada smo se našle da joj isti vratim, grlila me je i plakala i rekla da sam joj vratila veru u ljude.
Raskinuo sam sa devojkom pre dve godine.
Auu bre:) ja sam kontao da ste vi doktori mali i ćelavi :D na koju to visinu?
da ne skrećem sa teme, uhvatio sam čilagera koji se zamalo polomio...
Malopre. Zalepila šamar jednoj budali.
Lol. Jeste sad.
Ama, kakav TACIT, TATIC! :)
ТАЦИТ Ivana
Ama, kakav TACIT, TATIC! :) ТАТИЦ
не ради вако Ивана, мислим да грешиш
Fejlovo sam. Haha. :)
Ali nije normalno koliko neki ljudi baronišu na ovoj temi, znači strašno.
Radi, editovo sam. :)
E taaako, filozofe. :)
Ја не чиним добра дела, ја сам говнар!
Ti svršavaš na mylycine slike, provereno!