Banџaluko i ta tvoja sela

1. jbt, ima li ovdje ikoga? đes selenijum, leb ti jebem, kako je? nekidan sam vidio tomija, pravo me presječe kad smo se sreli :)

2. Ova tema prsla ko sijalica.

Reče mi Tomi da te e vidjeo :)

Kaj mai, kaj se dela?

3. radim, jbt, ne stižem niuda... odoh spavati, evo kad idem... inače, prsla je, al nećemo je dati tako lako...

4. Počinjem ja danas raditi u nekom kafiću pa kad se malo naviknem da mi dođete tamo na sakupljanje te pravite pazar, odmah meni bolja plata :D

5. može... šibni u pvt koja je kafana pa navrnem ja i ovako, kad stignem... ako je piva 1,5 marčiola, brzo će to :)

6. reci koa je kafana da dođem da naručim nešto

7. Samo ako poneseš avto da mećeš na barske stolice :D

8. e jebiga, ja te lepo pito

9. Objasnih Buriju, pa navrnite zajedno jedared, samo me prvo pitajte kad radim :)

10. e sele da mi nije tako daleko od posla pio bi ja kavu tu svako jutro, al moraćemo se skupit pa oduzet tu JEDARED

11. Nos problemos. Bolje da se sakupi vas kamara no ostalih gostiju :D

Na vas merem galamiti komotno!!!11

12. Ah, još jedan mtel fazon... Kupio koleza neki fensi šmensi telefon i treba mu ona mala sim kartica i ona se "pravi" tako što radnice otfikare onu plastiku okolo nekom improvizovanom skalamerijom. I još to naplate 10KM (plus, naravno, pdv).

13. m:tel imate neprijatelje :)
    Pa mogao je reci da je izgubio karticu i dobio bi novu za 6 KM :)

Koliko puta posalju nepotrebne poruke, a nisu javili da su nam svima od 1.oktobra skinuli po jedan m:tel prijatelj broj. Grrrrrrrrrrrrrrr....

14. Stoka jedna. Eto, bar to izbjegnuh jer sam se prebacila na šalji tarifu.
    Prekjuče ih mater moja zove (informacije) i kako imamo Blicov fiksni, lik sa druge strane nije htjeo da joj da jebeni broj poliklinike, kaže zovite "vaše" informacije.

15. Nemojte mi na preduzeće sve vam vaše lolololo, a sele taj te slagao, to se ne naplaćuje ili možda marku, ta radnica što mu cenera naplati mu šuknula momački lololo

16. Selena gdje si pocela raditi?

17. U Aleksandriji, ul. Stevana Bulajića. Kad prođeš Integralovu zgradu pičiš samo pravo pa kad se malo popneš uz uzbrdicusa desne strane. E tuj sam :)

Nemoj da neko dodže a da se ne najavi, da merem reći kad ima najmanje gužve :)

18. O Aleksandriji sunce ti :) Ja sam radio u diskontu u Kulama vozio sam pice gore :)

19. Jebga, dok ne iskoči nešto drugo :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.