Banџaluko i ta tvoja sela

1. celtic
    A ja bio u Orlu, 200 m od vas. Ubuduće vas špijuniram kad ste kod Ruže.

Jel to ono preko puta Tadića, il preko puta pozorišta pa iza, ispod bivše Galerije?

2. Sele, jeste preko puta pozorišta, u prizemlju Talićeve zgrade, nije ispod galerije, nego između banke i Galerije ;-)

3. To e tamo kod "Arube"...?!

4. Sele, jeste preko puta pozorišta, u prizemlju Talićeve zgrade, nije ispod galerije, nego između banke i Galerije ;-)

Mislila sam na mjesto gdje je nekada prije jedno cenera godina, ako ne i više (šta ću kacam baba) bio kafić Galerija :) Sad je tamo neki kafić u malom malom prostoru, a ljeti imaju baštu tačno preko puta pozorišta i veliko pivo im je 1,50KM. Jel to to? :)

5. Bravo Kajtezzz, u pravu si (iako ti prezime miriše na Drvar, grrrr!) Aruba je ona velika bašta preko puta pozorišta, A Orao je taj mali prostor 15 m iza, s desne strane. Sele, orijentacija ti je nula, moraš češće ići mračnim sokacima i demonskim haustorima.
    P.S. Upravo dođoh kući odatlen.

6. Bravo Kajtezzz, u pravu si (iako ti prezime miriše na Drvar, grrrr!)

Nije Drvar, al jest nesto drugo sto jos manje volis... :P

7. e štae fora s ovom temom, to vi Banjalučani i okolo jelte? nikakav trol i to

8. Dobro ono kuvano vino u Zimzogradu...

9. pa tema ko tema, imamo mi svoju da se oragnizjemo

nisam pio njihovo vino, ali sam zato bio jako dobro u srijedu na filozofskom fakultetu
    kad njemac napravi...

10. Oce onaj Zimzograd ostat' onde za docek djovaka...Reko gdje ce onda bina biti, ili je to fora posto ce bzvz docek biti pa nece biti ljudova, pa da popune prostor...?!

11. biće zimzograd do kraja januara

12. biće zimzograd do kraja januara

Bice do 15. januara!

13. Sele, orijentacija ti je nula, moraš češće ići mračnim sokacima i demonskim haustorima

KAFIĆ Galerija, KAFIĆ. Ne mjesto gdje čika umjetnici meću svoje slike. Izgleda da si ti il neki mali, il od relativno skoro u BL, čim ne znaš za Galeriju :P

14. Sad je tamo neki kafić u malom malom prostoru, a ljeti imaju baštu tačno preko puta pozorišta i veliko pivo im je 1,50KM.

A oto nislih na Arubu, ako se tako zove. Ispred one banke?

15. A oto nislih na Arubu, ako se tako zove\. Ispred one banke?

Sta god da si rekla :D, jeste ono sa bastom ispred to je Aruba, ali pored u prolazu izmedju Arube i one poslovne zgrade lijevo se nalazi Or'o :D

16. Pa da, to i rekoh :)

17. Izgleda da si ti il neki mali, il od relativno skoro u BL, čim ne znaš za Galeriju :P

Sele, ne vrijeđaj, ja bih volio da je još čitav mali Borčev, da još radi Mostar, Snack Bar, Knez i Kset, ali jebi ga, ne pitam se ja.

18. Što se pališ, jeboteja udupe :)

19. Tiš mene ispitivati; ko te plaća, cija?
    P.S. A znači, imaš dildo ukući ;-)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.