Ja sam prvog sigurno kod Ruze i vodim drugara sto su mu izbrisali postere u plusu hha prvi dan pripravnickog ima da se napijem ko zvjer. Prepoznace te me po crvenom karanfilu za reverom :)
Drugari,
Ja ipak neću moći da dođem sutra na okupljanje.
Masa stvari mi se iskomplikovala, tako da nisam u mogućnosti da iskombinujem nikako.
Napuštam internet na neki duži vremenski period...
Popijte i jednu za mene :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Možda ubacim i ovog mog rođaka što se jednoč registrovo pa zabaoravio lozinku
da vidimo ko dolazi. upisujte se.
JA DOLAZIM.
JA DOLAZIM!!!!11233
Doćemo. Jedino da me sjebe žena s nekim fazonom. Svježi i ja potvrđeni.
u ofis šusu imaju popust danas od 15% na obuću da znate.
u sportvižnu imaju čempion patike za fucu za 49 marki, pa koga zanima da zna.
Ja sam prvog sigurno kod Ruze i vodim drugara sto su mu izbrisali postere u plusu hha prvi dan pripravnickog ima da se napijem ko zvjer. Prepoznace te me po crvenom karanfilu za reverom :)
Posle Ruže te neće niko moći prepoznati.
Ja se nadam hahaha
Ja ne dolazim ....JA JEBEEEM !!! :D
Juče sam se vozio sa iz Graca sa Dankom iz Čelinca, studira stomatologiju. Ko ga zna neka ga pozdravi ako ga vidite :)
Danko ili Danka :D ?
Ako je pojeO onda je Danko ako je pojelA onda je Danka :D
KBO ti opet ne dolaziš?
Drugari,
Ja ipak neću moći da dođem sutra na okupljanje.
Masa stvari mi se iskomplikovala, tako da nisam u mogućnosti da iskombinujem nikako.
Napuštam internet na neki duži vremenski period...
Popijte i jednu za mene :)
U zdravlje!
Jeb ga... Ja dolazim s kolegom.
pošto ja vidim da se ovaj dkup raspada da pitam samo gdje se mogu u BL povoljno kupiti ortopedski ulošci za obuću?
Aman zaman, jel ima okup il ne?
Ajd potvrdite okup da ne dolazim bezveze iz broda....110 km ej!
svi potvrđuju 100% dolazak i onda otkazuju :(
ja ću za inat doći.
Ja dolaziom zilion posto ako mi legnu pare. Rekli su da će biti sutra, valjda me neće naguziti.