Banџaluko i ta tvoja sela

1. Možda ubacim i ovog mog rođaka što se jednoč registrovo pa zabaoravio lozinku

2. da vidimo ko dolazi. upisujte se.
    JA DOLAZIM.

3. Doćemo. Jedino da me sjebe žena s nekim fazonom. Svježi i ja potvrđeni.

4. u ofis šusu imaju popust danas od 15% na obuću da znate.
    u sportvižnu imaju čempion patike za fucu za 49 marki, pa koga zanima da zna.

5. Ja sam prvog sigurno kod Ruze i vodim drugara sto su mu izbrisali postere u plusu hha prvi dan pripravnickog ima da se napijem ko zvjer. Prepoznace te me po crvenom karanfilu za reverom :)

6. Prepoznace te me po crvenom karanfilu za reverom :)

Posle Ruže te neće niko moći prepoznati.

7. Ja ne dolazim ....JA JEBEEEM !!! :D

8. Juče sam se vozio sa iz Graca sa Dankom iz Čelinca, studira stomatologiju. Ko ga zna neka ga pozdravi ako ga vidite :)

9. Danko ili Danka :D ?

10. Ako je pojeO onda je Danko ako je pojelA onda je Danka :D

11. KBO ti opet ne dolaziš?

12. Drugari,
    Ja ipak neću moći da dođem sutra na okupljanje.
    Masa stvari mi se iskomplikovala, tako da nisam u mogućnosti da iskombinujem nikako.
    Napuštam internet na neki duži vremenski period...
    Popijte i jednu za mene :)

U zdravlje!

13. Jeb ga... Ja dolazim s kolegom.

14. pošto ja vidim da se ovaj dkup raspada da pitam samo gdje se mogu u BL povoljno kupiti ortopedski ulošci za obuću?

15. Aman zaman, jel ima okup il ne?

16. Ajd potvrdite okup da ne dolazim bezveze iz broda....110 km ej!

17. svi potvrđuju 100% dolazak i onda otkazuju :(
    ja ću za inat doći.

18. Ja dolaziom zilion posto ako mi legnu pare. Rekli su da će biti sutra, valjda me neće naguziti.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.