Banџaluko i ta tvoja sela

1. nikako mi pivo nije pasalo sinoć, nikako.

2. Ni meni nije pivo odogovaralo nikako. Poprilično sam se sašio, ali ne boli glava (a to je bitno).

3. Niste dovoljno popili istog :)

4. pio sam kasnije u maloj skadarliji točeno neko i nekako imao šmek u ustima od onoga nektara koji sam pio i nisam ni to mogao piti, srkao neke kole na kraju.

5. Moze li mi neko objasniti zasto u gradu prethodnih dana nije bilo sukoba grobara i delija? Mislim, gdje su spavali tri dana toliki navijaci? Ja namjerno u petak idem prema trgu, kontam bice neki skupovi, ovo, ono, a tamo nista.

6. Rekao Dodik da će dati ostavku ako ne bude nereda.

7. Deline otšle na Manjaču a grobari kopali raku za nekog dvjestokilaša :)

8. imam privatni broj portparola mtel-a, ko hoće da im jebe majku neka mi se samo javi :)

9. st nick
    imam privatni broj portparola mtel-a, ko hoće da im jebe majku neka mi se samo javi :)

oću ja aidin broj, da je jebem za onu akciju 1 poruka i 1 min... :)

10. u međuvremenu sam zaboravio, koji kurac ga ne zapisah kad mi reče.

11. Kad smo već kod m:tela, koristi li neko neki od onih m:tel-ovi paketa? Ja sam mislio da se prebacim na onaj duo (internet + fiksna) pa me interesuje da li je neko imao iskustava sa istim?

12. Šta će ti fiksini samo ide pretplata.

13. Samo bježi od Aneksa ko đavo od krsta. Ako mere, zbavi Eltu, ako ništa, bar povećavaju brzinu povremeno za razliku od aneksgamadijebemimater.

14. Ja sam imo trio paket, i mlogo dobro samo puno kesa, Imo sam bruku brz net, nesto oko 4-5mb/s, al jbg sa sve dok poplacas preko 100KM racuni, sad sam se prebacio na ovaj Aneksov duo, malo je sporiji 2mb/s, ali zato fino svaki mjesec 43,30 KM, i mirna Bosna. E da a sa m-telom, nikako mi nije puco net, niti je bilo nekih oscilacija, znaci usluga ful, al koliko para toliko muzike. Mada sam cuo da je kod nekih pucala veza redovno, e sad ne znam sta da ti kazem, meni je bilo dobro. Et ako ti ista znaci...

15. Ja Aneksov trio (net od 5mb, digitalna i telefon) plaćam 40. A sad imaju novi trio paket: 8mb internet, digitalna koja se može razvući na tri tv-a bez doplate i kod fiksnog besplatni pozivi ka svim mrežama.
    Ali, svejedno su gamad, pocrkali dabogda.

16. ja ću se vjerovatno prebaciti na onaj duo njihov (4544/320) brzina 40 maraka kontam da se isplati i realno povećavaju brzinu paketa bar jednom u 4-5 mjeseci tako da nije m:tel toliko loš kakvih ima... i vidi hogare da uzmeš to do kraja maja ima akcija da plaćaš pola pretplate par mjeseci . :D

17. Aneks je govno najvece, jebo me caca ludi kad sam potpisao ugovor sa njima

18. plaćaš pola pretplate par mjeseci

Jest, al je ugovor na dvije godine i za te dvije godine će nervni slom dobiti.
    Nemrem dočekati sledeće proljeće duteknem od aneksovaca, pocrkali dabogda.

19. Slusajte moju scenu s aneksom, nema meni neta 5 dana, ja sad kontam kojim moj REDOVNO placam, i sve to i aj nazovem ja njih, kaze ona treba meni imate dugovanja, ja kontam kakva crna dugovanja KAD ONO JEBENIH 0.70 KM iz februara jer je meni na racunu pisalo 23.40 A kod njih u bazi 24.10 km pa oca ima njihovog zato oni meni net bili iskljucili i sad na ovom zadnjem racunu stigla stavka REAKTIVACIJA NALOGA 3.00 km.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.