Banџaluko i ta tvoja sela

1. sada mi to kažeš :O

2. I još da dodam da prvim finim vremenom pravimo kotlić kod mene pa počnite lagano da razmišljate o tome možemo dogovoriti hoće biti riblja ili meseća čorba i tako to i koliko hektolitara piva nam treba :D

3. lijepo vrijeme je tek druga polovina aprila. ja dolazim ako ide neko autom iz BL.

4. skontaćemo se nekako, ako ništa ima bas potrpate se i lagano

5. Probudio sam se na kastelu u dupetu mi bila cedulja na kojoj je pisalo hvala za divnu noć u potpisu FK Borac

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH IDUKURAC!

6. a imaju busevi koji idu kasno?

7. zadnji je tipa 9 pola 10

8. Uz svo dužno poštovanje bakuti Ružici al sledeće okupljanje pravimo u Pekam pabu. Ja baš sad kontam da odem kući po jastuk da spavam ovde. Super sam ovo napisao kolko sam pjan. I nije mi trebalo dugo. Čak!

9. Pekam pab je gej i pederski. Iako je to isti urac. Nemre. Mora bidnut kafana đe se KBO može trpati stvoijem kolezom i od žena tražiti vazelin.

10. Toe ta poslušnost koja se traži :)

11. Zbog kolega, svidilo mu se hahaha

12. Ovog dovodim na idući skup da zapjevamo po jednu
    http://www.youtube.com/watch?v=TW7QuXsfaFg

13. Razbio sam se sinoć kod Ruže... Glavu ne mogu dignuti

14. šta je ovo drugo sunac ti ljubim?

15. gdje u banjaluci mogu naći najjeftinije moguće da mi nešto odštampa u boji na stranice A4 formata?

16. Skoro svagdje ti je pola marke jednostrano, 1KM dvostrano. Imaš u blizini tebe Markos, blizu Cvijićeve škole. Nemrem se sjetim ulice, pa ih izguglaj, imaju sajt.

17. neka fala, sada kada sam čuo cijenu :D
    radije ću uzeti štampač u boji, moždi ga čak i otplatim štampajući drugima :D

18. U stvari zavisi na kom se papiru štampa, ako je onaj najobičniji onda je puno jeftinije. Ja ti rekla cijenu ovog debljeg papira :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.