AUTOMEHANIČARSKA RADNJA ✍ Definicije, posteri i reakcije za sređivanje ✍

  1. Da li bih bar mogao da dobijem odgovor na svoju molbu?

    "Imam neobičnu molbu. Primetivši da sam usled baga imao dve identične definicije Kako ste?, jednu sam obrisao (Onu na kojoj je postojao komentar).
    Zamolio bih da vratite komentar sa groblja, kao i da objedinite glasove. Verovatno ima i duplih, pa to "prebijte". U svakom slučaju u trenutku brisanja ova koju sam ostavio imala je skor 13:0, a obrisana 8:1.
    Hvala, unapred."

  2. mogu da je vratim, a ovo drugo nije izvodljivo

  3. Korleone, glupo je da je vraćamo ista je kao ova koja je "preživela". Žao mi je samo što sam obrisao čoveku komentar.
    Neka ostane ovako.
    Hvala na odgovoru!

  4. http://vukajlija.com/zabava/posteri/2734 nećete verovati-opet grešim... U naslovu treba izmeniti "viskoke" u"visoke"-mada, možda i to ima neko skriveno značenje...;)
    Hvala moderatorskom timu...;)

  5. Možete li posteru http://vukajlija.com/zabava/posteri/3106 promeniti naslov u tekst, a prateći tekst u naslov-tj.ono što je gore da se spusti dole...Hvala;)

  6. http://vukajlija.com/blues/56616#comment_261348 ispravite ovo, nisam primetila grešku do sada. danke šn :)

  7. bite šn
    vunder šn
    šn

  8. http://vukajlija.com/zabava/posteri/3368
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/3366

    Da li bi na prvom posteru moglo da se prpepravi, da dole piše samo "Čuvar vašeg automobila", a u ovom donjem, da dole piše "Ponekad znaju da najebu" ?

    Hvala

  9. http://vukajlija.com/grupni-seks/116917 , možete li mi naslov prepraviti u "Grupnjak" ? Prvobitno je bio taj naslov, no onda sam ga promenio iz nekog razzloga, a tek sad shvatam da je ovako, def. besmislena.

    Edit : Grasijas senjor.

  10. http://vukajlija.com/strah-od-letenja/103005 , možete li izbrisati ovu nesretnu tačku iz naslova? Ne znam gde mi je bila pamet.

  11. http://vukajlija.com/zabava/posteri/4228, fali u u Dr_garstvo, pa ako može da se sredi...

  12. Neko drugi je na mom kompjuteru napisao definiciju, nije lose prosla pa je zato nisam obrisao ali mislim da bi bilo bolje kada bi se striptizete prepravilo u ribe.
    http://vukajlija.com/znak-da-nikada-necete-naci-devojku/137546

  13. Hej, Marijana, da li bi se ova moja zadnja mogla vratiti sa groblja ali da je izmenimo pa da ne bude slična onoj tvojoj? Da bude samo "Najbolji način za probijanje kroz gužvu u noćnim klubovima?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.