Prijavite definicije i postere za BRISANJE!

  1. Čekaj, polako... Koje? ne znam o čemu se radi, možda je greška. Šta je tačno u pitanju? Prepričaj otprilike šta je pisalo, ja ću se sigurno setiti ako sam je obrisala jer uvek čitam par puta pre no što obrišem.

    Ako je greška, biće vraćeno naravno (uz izvinjenje).

  2. Malo je preteran, ali nije vulgaran. Zar nisi upravo ti, draga Rockangel, govorila o kriterijumima za brisanje ("ističke": fašističke, nacističke, bla bla... itd.)
    Ako se osećaš prozvanom, ne znači da je def. za brisanje. :)

  3. 2 PudL: pretražila sam groblje i evo šta sam našla.

    - Biseri sam malog fudbala u parkiću, nisam ja obrisala ali verovatno je moderator obrisao jer to, priznaćeš, nije uopšte definicija.

    - Isto važi i za definiciju Oglasi, to nije definicija, ali pretpostavljam da si nju sama obrisala, ja sam vratila za svaki slučaj - ako želiš obrisaću.

    - Def. Zorana Pavić vraćena, kontam da si nju i Oglase sama obrisala zbog -poena, ali ja vratila za svaki slučaj. Nije za brisanje sem ako ti želiš.

    - Srebrenica. Nije mi uopšte jasan kriterijum brisanja, pa neka se javi moderator koji je uklonio, jer kontam da nisi ti (imaš +poene). Po mom mišljenju uopšte ne ispunjava kriterijum za brisanje pa je vraćena.

    Pripremamo ujednačenje kriterijuma, a pošto ima definicija-nedefinicija koje su ostavljene, ja ću SVE ovo da vratim pa neka stoji, iako bi u suštini trebalo da vratim samo Srebrenicu i Zoranu. Ako hoćeš da ti nešto staro obrišem, baci linkove ovde. :)

    P.S: za sve što brišem, obavezno upišem razlog brisanja u komentaru. Molim i ostale moderatore da se toga drže da se ljudi ne bi pitali zašto je nešto obrisano. Hvala :)

  4. Ja sam obrisao bisere sa malog fudbala u parkicu i prvi put, a i drugi put sada... Razlog: nije definicija.

  5. Litijume, molim te sacekaj da se utvrde tacni kriterijumi, jer onda ima da se brise jos mnogo. Ima gomila definicija koje nisu definicije...

  6. Nista se ti ne brini, 'nije definicija' je samo zvanican razlog... :) Ne brisem ja nista sto ne treba... Sto se da i primetiti jer na sajtu i dalje ima sve i svacega... al' bas bisera iz parkica da mu j... mater, dal' treba da ostane. To je bas ekstremno:)

  7. Nemoj moj post da shvatiš kao protivljenje... znam da jeste za brisanje i da će sigurno otići u čistki, samo sam bila u fazonu da se sačeka.

  8. http://vukajlija.com/recnik/Crvena%20Zvezda/30322
    Neka ide na neki drugi forum pa neka promovise prtizan btw to je nakaceno sa sajta b92 bilo je u komentarima.

  9. ni meni se ne sviđa, ne ispunjava baš kriterijume za brisanje, al bih je ja obrisao. nek vidi još neko, pa onda... nije ni prva ni poslednja glupost koju je neko okačio (inače navijam za partizan), a ni prvi ni poslednji kopipejst.

    ja bih sklonio pošto nije baš da je definicija ili šta ja znam... nek vidi još neko.

  10. ok vracena je...mislim da su mi 2 obrisane .nemogu da se setim tacno,ali nema veze...

  11. Ja sam juče čistila Čaka Norisa... Tako da odmaram od ostalog brisanja :))))

    Videla sam još kad si postavio, ali ne znam je l baš za brisanje, pa nisam htela da se mešam. Sad sam obrisala samo jednu jer je definisanje anonimnih ličnosti. Sada se suzdržavamo od previše brisanja dok se tačno ne utvrde jači kriterijumi, molim te imaj razumevanja. Takođe, u toku je ispitni rok.

    Mislim da je ovo za milku iz nekog klipa ili tako nešto, rekla bih da nije interna fora, zvuči mi poznato. Ne bih to dirala.

  12. Hvala! Bio je red :)

  13. http://vukajlija.com/Nigros

    idem s' tim likom u razred, to mu nik na netu, em je o odredjenoj osobi, em nije smešno...
    ---------------
    #obrisana#

  14. Ehem...Jelena Tihi Ubica ima nekoliko predloga za brisanje...
    Voleo bih da se obrisu definicije o clanovima sajta, tipa jvc123, Jelena TIhi Ubica, gospodzo zgazis me, Surovi, rockangel.
    Ma koliko neke od tih definicija bile humoreskne, ili kriticne (a krecem od sebe - meni zaista imponuje sto sam postao jedna od definicija sajta), smatram da je Vukajlija recnik slenga, i da mozda njima nije mesto medju definicijama...cak smatram da, u neku ruku, te definicije prekrsavaju kodeks o ne-definisanju internih licnosti - zamislite, danas-sutra ako neki od tih clanova ne budu na sajtu vise, a budu neki novi koji ih ne poznaju...to bi bila interna fora, samo u okviru sajta.Koje je vase misljenje?

  15. Prijavljujem sliku za definiciju aaa. Očigledno slika nema nikakve veze sa definicijom.

  16. "aaa" slika obrisana...

    JTU slažem se.

    (i da, iako nije bitno pošto je tvoja poenta jasna, defincija "surovi" ne postoji :p)

  17. @JTU:Ko god da ovde dođe,pa i za hiljadu godina,moraće da zna sve o tebi! :-)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.