Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Srno izreka ide "kao ovcu" ja jebem koze i lesiku pokekad nataknem na kurac
Ja sam usedelica jbg
PVTseto
Jesi nevina
Kako nepristojno pitanje
Pokusavam da ti pomognem, jel gastroenterologu kazes da je nepristojan kad pita kakva govna seres?
Nisam nikad bila
Eto vidis da zivot sa roditeljima(i bratom) ima i pozitivnih strana. Kad se odselis zbog malo buke pa pekara pa pasteta pa kod doktora svako malo.
Eh, već sam živela na paštete dok sam studirala. Odseliću se i zvaću te na žurku useljenja.
Znao sam da me gotiviis. Mislis da me muvas ili mogu da povedem kozu?
Ja volim koze. Flertovanje me ne zanima.
I mene smara to flertovanje, gubljenje vremena i foliranje kad svi znamo sta hocemo. Moze i s kozom i bez
Hahahah simpatičan si
Pseto ovo izgurao bogovski, krenulo nesto slabo, djene djene, al na kraju dobro ispade.
https://www.youtube.com/watch?v=djUsCBcAM3A
kupi svoj stan hehe
Blokirala me je devojka na whatsapp kojom se ljubio kod mene kuci, sutradan. Bez ijedne reci. Mozda sam je smorio necim sto sam napisao, ali napisao sam samo dobro jutro lepotice, i ona me je blokirala, nije mi ni rec napisala.
Zato sto si jednom uhvatio za sisu i mislis da si se zaljubio i teo bi da zenis
Moguce, ali kako se ona oseca, je l se smorila, pa zato?
Или сте се ипак само држали за руке