Moram nekom da se izjadam :((

1. Nego šta pička li im materina pederska. Hoćete da vas jebem?

2. Stole cepa homiće u cvajtu.

3. Da mi izete gomna i jedan i drugi, hehe!

4. Kake fetiše imate, pu pu pu...

5. Како имам потребу да се са неким физички обрачунам по цијену да добијем жестоке батине.

6. Nisam izjavio ljubav mojoj simpatiji a počeo je raspust,ona otišla u Herceg Novi, ja ostadoh ovde sam.

7. Postoji sms, fb, skajp ili jednostavno idi za Herceg-novi.

8. Sve sam zamislio, da je odvučem u WC danas na dodeli knjižica i da joj kažem :) I ja se uspavam.

9. U wc? Umesto u park, pored reke ili bar negde napolju, ti bi da uzjavljuješ ljubav u wcu? Neš jebati, sinko. :)

10. Када јој каже да је воли неће јебат без обзира на све. Не говори јој да је волиш. Неш јебат!

11. Bili, nece valjda u parku da je jebe? Gde ce nego u wc.

12. Pa nije teo da jebe već da izjavljuje ljubav. Kakav je, vodio bi je u park na kres, po ovom vremenu. :D

13. Hvala vam na savetima :D

14. Nas šestorica dali po 'iljadu dinara da kupimo flašu džonija na nekoj žuraji, posle pola sata drug dolazi kaže da nema flaša o.O i daje mi u čaši, pare mi nije vratio al' kad smo se vraćali kući častio me taksi od mojih para...ekstra :DD

15. Који си немач појма. Израдио те другар за кинту само тако.

16. Ta čaša je koštala 100 din, a taksi nek je i 500din, opet je dobar 400din plus količinu viskija koju si ti trebao popiti, tako da je zaradio bar crvenu.

17. Имам акумулирани бијес у себи. Истресам се на све живо а никако да га се ријешим. Покушао сам вриштати, изазвати тучу, галамити на све и свакога... и даље се не осјећам боље. Све ми иде на курац!

18. probaj nešto da kresneš, pomaže u nekim slučajevima...

19. Riha, batali konceptualnu i posveti se umetnosti performansa, a ne koncepta "šta bi bilo kad bi bilo"!

20. jebajiga proviron, umetnost performansa je kičma konceptualne umetnosti :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.