Ja mislim da ste za te pare što ste dali za hranu komotno mogli poć neđe na neki doček đe će drugi za vas da pripremaju hranu. Osim ako nemate đecu. onda vam je svaka proslava unaprijed sjebana. :)
A volim da sam s njim kad je Nova godina (i ne samo tad-još malo pa će sojke da juri i koj' ću mu) pa da iskoristim još koju godinu. ;)
I slatko spremam samo za njih, ja ne volim.
A i slavila sam preksinoć, istresla buve, sad mi lepo kod kuće :)
сви могући сајтови за гледање серија онлајн стављају снимке на ХД и ја сад са мојим сиротињским нетом не могу да гледам ко човек а да скидам епизоду по епизоду ме мрзи. пичка им материна проклета она размажена, зинуло им дупе да сваку трунку прашине виде
ispalili nas kumovi za Novu šatro zbog dece..pošto sam objasnila da stvarno nismo tol'ka stoka da nam smeta prisustvo dece, postajem balkanskošpijunski sigurna da nije bilo zbog dece...odlažemo za prvi..kako može da se odloži Nova nije mi jasno...
Krno sam po litre karamuta. Odo sad spavat.
Kuvam, kuvam, pečem, kuvam, i opet pečem ...
Nači, ne mogu više. Dosta mi, ozbiljno.
Bar ni jedan mali malecni sendvič?
Продали су ми лошу траву.
Probaj placebo efekat.
Ništa više da vidim ne mogu. Ni vege ni mrsno, ni slatko, ni slano. Aumajčinu. Saću samo tečnost!
Daj meni od slatkog šta imaš, da ti ne smeta :P
Ja mislim da ste za te pare što ste dali za hranu komotno mogli poć neđe na neki doček đe će drugi za vas da pripremaju hranu. Osim ako nemate đecu. onda vam je svaka proslava unaprijed sjebana. :)
Ja imam jednog đeca, Mešo.
A volim da sam s njim kad je Nova godina (i ne samo tad-još malo pa će sojke da juri i koj' ću mu) pa da iskoristim još koju godinu. ;)
I slatko spremam samo za njih, ja ne volim.
A i slavila sam preksinoć, istresla buve, sad mi lepo kod kuće :)
Ja nisam dao ništa za hranu, sve je domaće! OPAAAAAAA
Neko iz Bele Crkve je osvojio 11 miliona na BingoU, a to nisam ja. :(
сви могући сајтови за гледање серија онлајн стављају снимке на ХД и ја сад са мојим сиротињским нетом не могу да гледам ко човек а да скидам епизоду по епизоду ме мрзи. пичка им материна проклета она размажена, зинуло им дупе да сваку трунку прашине виде
Mogu zamislit toga lika što je dobio te pare.
Čestitar "Želim ti sve najljepše u novoj 2013-oj!"
Dobitnik "Nema potrebe, stvarno... Dobio sam 11 miliona, to mi je i previše"
Glava boli.
Manje vino, manje vino.
Vučice, kako je tebi posle svih tih multivitamina noćas?
Kako si sa zdravljem?
Pucam od zdravlja. :) Glava ne boli i tako...
Ma zezala sam se, pila sam sokove, alkohol ne podnosim.
Kako si ti?
Evo dobro, hvala na pitanju!
ispalili nas kumovi za Novu šatro zbog dece..pošto sam objasnila da stvarno nismo tol'ka stoka da nam smeta prisustvo dece, postajem balkanskošpijunski sigurna da nije bilo zbog dece...odlažemo za prvi..kako može da se odloži Nova nije mi jasno...
SVE SE MOŽE KAD SE OĆE!!!