Moram nekom da se izjadam :((

1. Jutros sam se spotakla i tresnula na ulici kao dulek. Razbila koleno na dva mesta, pocepala pantalone. I to sve onako smrznuta, pa boli triput više. Ugruvala se carski, sve me boli -više ne znam gde i šta. :(
    A auto pre toga nije hteo da startuje, pa sam, besna što kasnim, pošla pešice.
    Jao.

2. To ti je zato što ne jedeš meso!

3. Auč, auč :-(
    Vrati se kući i napuni kadu!

4. Provirone, nemoj mi na muku stajati, dosta mi je što sam išla ulicom i plakala!

Nato, ne mogu, već sam na poslu, a boli me kad hodaaam! :'(

5. Joooooj, znam kako boli, tako sam se i ja jednom smandrljala niz stepenice i krvavih kolena otišla na posao. Imala sam dugu suknju bar.

6. Smotana ja...ko me šiša blesavu.

7. Krvava koljena i samo izbetonirane stepenice me podsjećaju na jednu moju bivšu...

Naime, kad smo prekinuli pohvalila mi se kako ju je lik guzio na stepenicama i kako je poderala koljena i tako.

8. Trebao si je odneti do tih istih stepenica i odraditi isto. :)

9. Ko kaže da nisam lololo

10. Oprosti, pogreših. :D

11. C,c,c! Ja u bolovima, a on se sprda!
    Ta tvoja bivša je bar uživala,pa ogrebala kolena!

12. Ja sam jednom prilikom poderao kolena dok sam pijan arčio jednu nesrećnicu na nekom grubom tepihu, jbš to uživanje. :/

13. гого могла си ти неког рендом лика ту да нађеш па кад си већ смрскала колена бар да ти га завуче дуживаш мало

14. najbolje da legneš i podigneš noge, manje boli kad nema mnogo protoka krvi...

15. Najbolje da se nisam ni požalila, al' kacam budala.. :/

16. Nemoj tako Goga, uz smeh sve manje boli :)

17. Gogo, izvini, nadam se da ćeš se brzo oporaviti.

18. Nemoj tako Goga, uz smeh sve manje boli :)

Да, ал требало би и она мало да се смеје. хД

19. Upravo skontah da sam spiskao celu stanarinu za decembar za vreme praznika.

20. zna ona da ja nisam normalan i da je kod mene sve zajebancija, barem se nadam da zna :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.