Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Iskreno saučešće...
Saučešće burazeru. :(
Iskreno saučešće, drži se, Šomi.
Како сам се сад сморио. Шоми, најискреније саучешће.
Šomi, saučešće i od mene. Šta drugo možemo da ti kažemo. Ne poznajem te, ali ako ti nešto znači, saosećam sa tobom.
Šomi, zaista mi je žao. Primi najiskrenije saučešće.
Saučešće Šomi. Drži se!
Ej Šomi...primi moje saučešće...jebiga...nema tu nekih pametnih reči ili nekih reči od kojih će ti biti lakše. Sranje je to. Stvarno mi je žao iako se ne znamo lično.
Хвала свима на подршци.
Пошто су ме поједине персоне прозивале на чету да "патетиком" покушавам да привучем пажњу на себе, а ја као особа која не жели да се смрт свог брата окарактерише као начин да постанем познат на Вукајлији, не желим више да будем на сајту који посећују такви људи. Ок схватам, троловање је троловање, али понекад треба да се зна граница. Замолио бих неког од модератора на трајни бан.
Saučešće... Vidio sam tvoj post od prije neki dan ali sam se uzdržao od komentara, jer nisam neko ko bi mogao da kaže nešto utješno pošto sam u porodici imao sličnu situaciju koja se završila tragično prije 8 mjeseci. Ko to nije proživio ne može da shvati da ljudi koji boluju od te vrste bolesti umru po 10 puta prije konačne fizičke smrti. Agonija je takva da poželiš da smrt dođe po svoje što prije kako bi se draga osoba što manje patila. Drži se...
Имењаче, моје искрено саучешће.
Nemoj Šomi, polako. Neko lupi glupost ponekad, jer ljudi generalno lupaju gluposti.
Naravno da niko tako ne privlači pažnju, nego ponekad je lakše da jednostavno negde napišeš, posebno na ovakvom mestu gde se mnogi ne znamo, a opet kao da se pola života znamo. Samo polako Šomi. Eto razmisli jedno nedelju dana pa onda, važi?
Šomi, mislim da iz prethodnih par strana vidiš da ima i ljudi koji saučestvuju sa tobom. Bilo je ovde i suprtonih slučajeva koji su zaista pokušavali sa lažnom patetikom ali se to brzo proveri. Hajde malo razmisli, ne radi na prečac, pa ako sutra i dalje budeš želeo trajni ban pošalji mi PVT, a ja ću ti izaći u susret kao i drugima. Mislim da je tvoje prisustvo ovde ipak bitno, barem si mene nekoliko puta razveselio.
Šomi nemam šta pametno da ti napišem, što drugi već nisu. Primi moje saučešće, veoma mi je žao zbog svega što vam se kao porodici dogodilo.
Šomi moje saučešće. Batali ovo jedno vreme dok se malo ne središ.
Vidite da se nekako vrati dečko ovde... Niije u redu da na ovakav način ode autor koji je već gotovo tri godine aktivan i sjajan sa svojim doprinosom sajtu.
Dečko je imao životnu tragediju...
Hoće, vratiće se. Samo malo da ohladi glavu. Mnogo je zajebano to što mu se desilo. Izgubio sam oca na sličan način, znam da je teško, a opt ne mogu ni da zamislim kako je izgubiti rođenog brata tako.....surovo.....baš jebeno...
Dobro je ljudi...
Hoće dečko malo da ide, ima posla svakakvih sada i svakakvih obaveza, nije mu sada baš do Vukajlije pretpostavljam.
A ban će biti skinut kad opet bude imao volje za Vuku. :-)
Najbolje tako.
Jebiga, baš mi ga je žao.
vuka je sad najmanji problem za njega