Moram nekom da se izjadam :((

1. Е, управо то што Вучица каже. Ја да имам паре имао бих и подно грејање.

2. Pa baš to. Lako je ljudima koji imaju lagodan život da mogu da obezbede sve što im treba.

3. Kupio sám bombone i mislio sám da su samo karamel, kad ono čokolada punjena karamelom. #firstworldproblems

4. Meni je ovde grejanje super!

Sinoc je bila tolika vrucina u stanu, a posebno u stanu pored, da smo svi poizlazili na ulicu, na minus. Bilo nam lepse. U zgradi nekako bilo previse vruce i nekako zagusljivo.
    Mozda se vratimo sutra-prekosutra. :-)

5. Tako nekako Elek. Nemas pojma koliko sam licio na te klince. :-))

6. Boli vas kurac... Meni grijanje ne valja od 67. godine, pa i dan danas plaćam samo 40% realne cijene....

7. Kurd
    Meni je ovde grejanje super!

Sinoc je bila tolika vrucina u stanu, a posebno u stanu pored, da smo svi poizlazili na ulicu, na minus. Bilo nam lepse. U zgradi nekako bilo previse vruce i nekako zagusljivo.
    Mozda se vratimo sutra-prekosutra. :-)

Ajd se menjamo. Ja i moja porodica uzmemo tvoj stan a ti se useliš u našu kuću. Može? :)

8. Skočko ja da imam toliko bukovine kao ti, nabio bih prst u uvo i pevao.

9. Kurd piša po sirotinji.

10. pocinje mi skola sutra, i prvi dan me me pita matematiku. jeea

11. MOZE VUCICE!!!

Ali ne zezam se uopste. :-)

12. Daj sliku stana da vidim šta dobijamo. Ti dobijaš kuću sa rupama i istrošenim vratima i buđi u ćoškovima, bojlerom koji curi, mašinom koja staje u sred pranja... Šta mi dobijamo? :)

13. Ne mozes ni da zamislis.
    Celi stan i stvari su isto tonirani i imaju bas specificni smek. Ne postoji detalj koji se ne uklapa bojom.

14. Mhm, verujem ti na reč. Otom potom ćemo se dogovoriti o razmeni. :trlja ruke:

15. Ja bih odma sada.

16. Ono kad otvaraš jebeni samerzbi bajonetom jer nemaš otvarač. Kad sam seljak. Pjani seljak.

17. Ne seri da piješ to sranje?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.