Moram nekom da se izjadam :((

1. Могла би следећи пут кад најавиш да ћеш се кресати да нам оставиш линк за пренос.

2. Види жене, одвезала се, ц ц ц

Саундтрек&лајтмотив:

http://www.youtube.com/watch?v=NdvFzSuUeE0

3. interesantno je ovo, klipsi vas istroluje i sinoć pola Vuke sluša metal i jebe by proxy :)

4. Малопре кинем и исцепам усну. Браво ја! Крвари већ пола сата.

5. Pazi da ne prdneš slučajno...tamo se teže šiju rane.

6. Ahahahaha :D Ubio Kurd, nema šta.
    Čeljade, kako to malopre pocepao, a krvari već pola sata, a?

7. Interesante stvari se dešavaju zaklatom čeljadetu, samo nemoj da mažeš konjsku mast na usnu i sve će biti u redu.

8. Ja i zaboravila da su mi rebnuli ladno hiljadu dinara kod frizera. To je prošle godine u ovo vreme bilo 650.

9. Ne mogu da smislim definiciju ali baš nikakvu...

10. To je sasvim normalno

11. Pa nigde ne piše da moram da pišem o svojim nenormalnim problemima :)

12. ја немам инспирацију ихахаха рајо па се не жалим. Само гледам како другима упадају у одабране :(

13. Cepa me temperatura 38,6.. a grlo me grebe kao kad zena dozivi orgazam.. :(

14. aaaaaaa gledam preko yt onaj karneval u brazil i brate ne mogu da smirim majstor zdenka u hlačama
    90 POSTO RIBA

15. Чини ти се, само изгледају као рибе, у ствари доста њих има мочугу у гаћама.

16. džaba ti ćirilica, žajk

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.