Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ahahah
dobra ti je ova.
samo, moj je mlađi godinu od mene.
Kad mu kažem : mladost si mi uzeo, on kaže: a ti meni detinjstvo. :)))
Štaš' sad?! :))
Ил си узела приморца ил је то она натурализација и то. Натурализовани су најгори, фала богу па су мени корени јаки, непомични ко Ловћен... Ееее...
Ouuuvaj, smem li da te imam u vidu za sledeći put? Sačekaću te ja. lololo
Nano, onda mu reci "Dođi tebe teta da nauči nešto, sedi teti u krilo, pa da počnemo!" :))
Uvališ mu sisu u usta i neka ćuti :)
hahaha
E Gogo ovo baš nije spem. Em sam se izlomila em sam se ižalila na muža. :) Još sam pokupila i par saveta.
ovaj moj godinu i 4 meseca stariji...ja uvek kažem 2 godine, ja sam za njega piletina....
А да наравно, свакој жени треба један црногорац, у твом случају и два!
uh, ja sam od moje šest godina stariji...
Nano, nisi se jedina izjadala. Sve smo naše-"duhovno smo se razgaćile", tako da smo sve u istom košu :))) Kosmo, tako treba, sestro. Moj je 8 godina stariji, a počeli smo da se zabavljamo kad je meni bilo 14!! Hahaha :)))
Moj tata je od mame 8. Ali su razvedeni. To ja diskretno ... lololo
to bre, ja imala 18 i po, a on napunio 20...bila sam dete, bre!
Ti bre Kosmo imaš repertoar ko ovaj moj. Tako i on tvrdi.
ko da čitam forum ana.rs....
Ееех, доћ'е вам та љубав главе, ја кад вам кажем... Мсм ако већ није.
gde ima forum anal.rs?
pa moram... i redovno ga pitam kad je ubeđen da je tako super, lep, dobar, šarmantan...kako ne naiđe neka da ga uhvati za ruku i otme od mene? oće kurac! da nije mene, čamio bi sam...
ahahhahahaa
ne mogah da izdržim, celo veče trpim i negde mora da procuri :)
bruce, zato postoji čet, za priču o stvarima koje su zaista bitne u životu, kao npr anal....