одем јуче око 4 НА КАФУ са колегиницама
вратим се јутрос у 4
нииииичега се не сјећам, а глава ме боли к'о да сам попила цистерну и само ми неке болесне поруке стижу
па је л' могуће ово
Sudeći po gugletu, izgleda da ovo mače što pronađoh vjerovatno ima anemiju i da zbog toga jede jebeni pepeo. Pa hoću li ikada pronaći zdravu mačku, šupičkumaternu...
Takodje cesto povraca, prejede se stoka, a kad se isere u kuci gde ne treba govno bude ko covek kad se isere veliko, mozda je i caleta mrzelo da ide u wc pa prebacio krivicu na macka...
вратим се јутрос у 4
нииииичега се не сјећам, а глава ме боли к'о да сам попила цистерну и само ми неке болесне поруке стижу
па је л' могуће ово
Ček, staviću ja pa ti sutra nađi. Kod mene na profilu će ti biti među poslednjim aktivnim.
zamolio bi vas da NE LUPATE JEBENE GLUPOSTI
Nego evo ja sam baš tužan, pa je ovo tema za žaljenje, a ne želim da pišem zašto sam tužan, ali eto... Požalio sam se, sad mi je lakše.
U pravu je Olanik, na temi za jadanje se nismo poslednje dve strane jadali. Nema smisla.
Kad si tužan seti se da imaš kul ime.
hahahah nisam ni cito sta pisete ja to bzvz napisem
al vi kazete da sam dobro reko :XD
Baš si vragolan, Olaniče, mađijo, xexe.
Ako ti se proserava, aj reši i ti test tamo. :)
вратим се јутрос у 4
па је л' могуће ово
Kako se osecas dole? mislim ono
хахахахахахахахахахахахахахах
будало
Sreća pa ćeš ići na kurs persijskog jezika.
Sudeći po gugletu, izgleda da ovo mače što pronađoh vjerovatno ima anemiju i da zbog toga jede jebeni pepeo. Pa hoću li ikada pronaći zdravu mačku, šupičkumaternu...
Moj macak je nem.
Blago tebi. Ovo kad krene mjaukati probudi čitav grad, a uglavnom to radi noću, a prethodno nam bukvalno sjedne na glavu.
Takodje cesto povraca, prejede se stoka, a kad se isere u kuci gde ne treba govno bude ko covek kad se isere veliko, mozda je i caleta mrzelo da ide u wc pa prebacio krivicu na macka...
Hahaahhaahahahahah... Ajd ovo stvorenje bar uvijek to uradi gdje treba, a ako je prljav pijesak uopšte ne kenja dok ga ne promjenimo.
вратим се јутрос у 4
па је л' могуће ово
Viš kako je opasno piti kaafu bezmaslaca!
Тако је кад ставиш рохипнол уместо путера.
Kako se zove vidrina domaća limunada?
Buter-lemon
(šalim se)
Od kolevke pa do groba najlepši je Bodiroga
HAAHAHAHAH
BUTERLEMON!!!
toeto! :D
to nisam ja, to je moj rohipnol