Moram nekom da se izjadam :((

1. Jesi se tresnuo o lavabo? Ja sreća imam sad neke hrapave pločice koje se kao manje habaju, ali one prve kakve su bile, čudi me da neko nije umro, mogao si da se klizaš po njima kao na klizalištu.

2. Ma i ja se šalim Zero, zapravo sam se nasmejala, nego eto tako mi došlo da stavim rendom sliku nasmejanog krompira, znam da se razumemo. :)
    http://blog.clifford-james.co.uk/wp-content/uploads/2013/08/Mrs-Potato-Head.jpg

3. oghma infinium
    Jesi se tresnuo o lavabo? Ja sreća imam sad neke hrapave pločice koje se kao manje habaju,

Šolja mi presudila. Kad sam uspeo da se isečem do koske O IVICU WC ŠOLJE SVE TI JEBEM
    :'(

4. Takva ti je naša smorka kad mora da radi u bašti

5. Au, bre, dešava se, ali ozbiljno, u kupatilu je sve moguće. To kupatilo uopšte nije bezbedna prostorija. Izgleda onako bezazleno sa patkicom, veselim pločicama i toplom vodom, a ono sve što tu postoji nekako planira da te ubije. Od šampona do WC šolje. Čuvaj se.

Uobraženo, kako ne, a i gazda isto neki takav.

6. Kad ste kod kupatila, čitao negdje još davno, kaže, 1 Amerikanac godišnje pogine tako što se u wc-u oklizne i nabije četku za čišćenje šolje u oko.

7. Haha, meni je WC strateški odvojen od kade, u posebnoj prostoriji. Mada mi je i dalje mnogo sumnjiv...
    http://kdmag.files.wordpress.com/2012/10/scary-toilet.jpeg

8. Ne znam šta da radim.
    Taman obećam mojima da neću više piti i onda opet se ukrmačim i jedva ulazim u kuću.
    Žena već neko vreme neće ništa više da mi napominje jer verujem da joj je dokurčilo.
    Mala neće više ni da se igra samnom kada dođem sa posla a klinac već neko vreme ponovo počinje noću da mokri u krevet.
    Žao mi je to sve da gledam iako znam da sam za sve to u neku ruku kriv.
    Klincu je već sedma godina a mala je već sad u četvrtoj naučila da treba da me obilazi.
    Šta uradih od sebe...

9. Tako ti i treba kad se ženiš sa deset godina!

10. Ја се напивам са женом кући и боле ме брига.

11. Popij jednu, smiri se.

12. Никако не могу да нађем онај клип са оним клинцима, ваљда из Новог Сада, што шатро репују нешто "поштуј је, чувај је, цени је...она дупло вратиће"...
    Сат времена већ роварим јућуб и ич не могу да нађем...

13. Цоле
    Никако не могу да нађем онај клип са оним клинцима, ваљда из Новог Сада, што шатро репују нешто "поштуј је, чувај је, цени је...она дупло вратиће"...
    Сат времена већ роварим јућуб и ич не могу да нађем...

Obrisan je, maćore, stajao mi link u bukmarcima.

14. Šolja mi presudila. Kad sam uspeo da se isečem do koske O IVICU WC ŠOLJE SVE TI JEBEM

Ista stvar mi se desila kada sam imao negde 4, 5 godina. Sapletem se ispred solje i pravo glavom na ivicu. Posle su mi usivali arkadu na hirurgiji, dok me je cale drzao zavijenog u bolnicku zavesu jer nisam dao doktorima da me usivaju.
    Ko bi reko da wc solja moze da ti dodje glave.. :)

15. Obrisan je, maćore, stajao mi link u bukmarcima.

Ђубрад...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.