Moram nekom da se izjadam :((

1. Sedim usamljen na poslu i pitam se koji mi je kurac to trebalo u zivotu da se skolujem za kancelarijski posao...

2. baš! a mog'o si sad na -5 da radiš na građevini, adrenalin puca :))

3. kostja
    Sedim usamljen na poslu i pitam se koji mi je kurac to trebalo u zivotu da se skolujem za kancelarijski posao...

http://images.kurir-info.rs/slika-900x608/sneg-ciscenje-masine-jkp-gradska-cistoca-1329724822-128682.jpg
    evo da ti bude lakše :)

4. Radio sam dve godine u hladnjači, u komori, svaki dan na minus 35... i bila bolja plata, a i bolja ekipa :) pa sam onda dugo radio na mašinama...stalno si s ljudima...ovako samo telefoni jebeni...

5. Управо сам сконтао да сам најгенеричкија, најнеинтересантија и најдосаднија особа у целој васиони. Не, није леп осећај.

6. de, de
    ja sređujem najboljem drugu najbolju drugaricu
    a još se ne poznaju
    ne znam kako ću to da izmađijam, al biće
    !

7. изгубио сам даљинац!

8. Ваје нешто проводаџишеш.

9. a šta ću kad volem
    malo se osjećam kao bog tad

10. Vidro bre, tebi ova tema dođe kao mladunče foke...

11. hahahahahahahahahahahahahhhaahhaahahahhaa!!
    maloprije sam drugarici kopirala taj dio članka i rekla mi je da je ona moje mladunče foke
    oplakala sam
    koja slučajnost hahahahahaha

12. i da, tema je moja, tako da imam pravo da je silujem kol'ko hoću, dokle hoću, čak i kad umre!

13. Tvoja tema? OK, kad ti veliš, neka tako bude :)

14. hhahahahahahahahahahahahaha, biiiiiiiiiiitch! :D

15. hihihi, jer tako smo u mogućnosti :)

aj laku noć

16. teto,ja sam siromasan,mozete li da mi kupite balon?

17. Tema, moram nekome da se izVidram...

18. Izvidriti majmuna, nelolo!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.