Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Sedim usamljen na poslu i pitam se koji mi je kurac to trebalo u zivotu da se skolujem za kancelarijski posao...
baš! a mog'o si sad na -5 da radiš na građevini, adrenalin puca :))
Sedim usamljen na poslu i pitam se koji mi je kurac to trebalo u zivotu da se skolujem za kancelarijski posao...
http://images.kurir-info.rs/slika-900x608/sneg-ciscenje-masine-jkp-gradska-cistoca-1329724822-128682.jpg
evo da ti bude lakše :)
Radio sam dve godine u hladnjači, u komori, svaki dan na minus 35... i bila bolja plata, a i bolja ekipa :) pa sam onda dugo radio na mašinama...stalno si s ljudima...ovako samo telefoni jebeni...
Управо сам сконтао да сам најгенеричкија, најнеинтересантија и најдосаднија особа у целој васиони. Не, није леп осећај.
de, de
ja sređujem najboljem drugu najbolju drugaricu
a još se ne poznaju
ne znam kako ću to da izmađijam, al biće
!
изгубио сам даљинац!
Ваје нешто проводаџишеш.
a šta ću kad volem
malo se osjećam kao bog tad
Vidro bre, tebi ova tema dođe kao mladunče foke...
hahahahahahahahahahahahahhhaahhaahahahhaa!!
maloprije sam drugarici kopirala taj dio članka i rekla mi je da je ona moje mladunče foke
oplakala sam
koja slučajnost hahahahahaha
:)
i da, tema je moja, tako da imam pravo da je silujem kol'ko hoću, dokle hoću, čak i kad umre!
fala! :D
Tvoja tema? OK, kad ti veliš, neka tako bude :)
hhahahahahahahahahahahahaha, biiiiiiiiiiitch! :D
hihihi, jer tako smo u mogućnosti :)
aj laku noć
teto,ja sam siromasan,mozete li da mi kupite balon?
Tema, moram nekome da se izVidram...
Izvidriti majmuna, nelolo!