U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jutros sam se spotakla i tresnula na ulici kao dulek. Razbila koleno na dva mesta, pocepala pantalone. I to sve onako smrznuta, pa boli triput više. Ugruvala se carski, sve me boli -više ne znam gde i šta. :(
A auto pre toga nije hteo da startuje, pa sam, besna što kasnim, pošla pešice.
Jao.
To ti je zato što ne jedeš meso!
Auč, auč :-(
Vrati se kući i napuni kadu!
Provirone, nemoj mi na muku stajati, dosta mi je što sam išla ulicom i plakala!
Nato, ne mogu, već sam na poslu, a boli me kad hodaaam! :'(
Joooooj, znam kako boli, tako sam se i ja jednom smandrljala niz stepenice i krvavih kolena otišla na posao. Imala sam dugu suknju bar.
Smotana ja...ko me šiša blesavu.
Krvava koljena i samo izbetonirane stepenice me podsjećaju na jednu moju bivšu...
Naime, kad smo prekinuli pohvalila mi se kako ju je lik guzio na stepenicama i kako je poderala koljena i tako.
Trebao si je odneti do tih istih stepenica i odraditi isto. :)
Ko kaže da nisam lololo
Oprosti, pogreših. :D
C,c,c! Ja u bolovima, a on se sprda!
Ta tvoja bivša je bar uživala,pa ogrebala kolena!
Ja sam jednom prilikom poderao kolena dok sam pijan arčio jednu nesrećnicu na nekom grubom tepihu, jbš to uživanje. :/
гого могла си ти неког рендом лика ту да нађеш па кад си већ смрскала колена бар да ти га завуче дуживаш мало
najbolje da legneš i podigneš noge, manje boli kad nema mnogo protoka krvi...
Najbolje da se nisam ni požalila, al' kacam budala.. :/
Nemoj tako Goga, uz smeh sve manje boli :)
Gogo, izvini, nadam se da ćeš se brzo oporaviti.
Да, ал требало би и она мало да се смеје. хД
Upravo skontah da sam spiskao celu stanarinu za decembar za vreme praznika.
zna ona da ja nisam normalan i da je kod mene sve zajebancija, barem se nadam da zna :)