Moram nekom da se izjadam :((

1. A nema veze.. Hraniću mačke pa će one da me vole :D

2. Ни мачке не воле незапослене с протезом и копривњачом! хД

3. Izgleda ti nikada nisi imao mačku :)

4. Lavando, jel je ovo tvoja slika na profilu? Ako jeste, zasto uopste nosis protezu, imas odlicne zube.

5. Ma gde moja... :-/

6. Ма знам, само покушавам да ти убијем морал. :Р

7. Teško je to učiniti, ja već sama to odradim pa ispod te granice ne idem :D Džaba se trudiš.

8. Е јеееебига! Ти као да не знаш да увек може горе! лололо

9. Ja predlažem da tebe banuju sa ove teme :D

10. Ae se vi smuvajte.

11. Ш'о? Због тога што ширим срећу и неограничену љубав међу људима? хД

Дабе, њу неће ни мачке. лололо

12. Daleko bilo, taman da mi bude još gore :D

13. Liječite se zajedno.

14. Шта? Ја нисам довољно добар за тебе? Је л' то хоћеш да кажеш? А? То хоћеш да кажеш?

15. Hoću da kažem da sam otišla u san. Pa Čedici ubijaj moral i smuvaj ga.. Kad se već brine za tvoje zdravlje :)

16. :Намигује Дубу:

17. usrao sam si bioloski sat totalno, zaspim u 2-3 ujutru a sledece nedelje u skolu treba ici

18. Nađite mi nešto da ilustrujem. Nisam skup!
    Fali mi paraaaa lololol

19. А како ти то илуструјеш Господине? И што се рекламираш на теми за јадање? лололо

20. Kako god hoćeš! Jadam se, kažem nemam para. :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.