U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kako si uspeo da se napiješ za pola sata ololo
hahahaha ja se kladim da je popio sve ostalo u kuci pa presao i na samersbi xD
someeersbyyyy <3 <3 <3
probijes ekserom čep i uguraš slamčicu i srčiiii
a da otovris flasu pa onda stavis slamcicu?
Jebeš mu mater, ja od pića jedino vops mogu prilično da popijem, i to kad sam u formi, ali to sranje mi je skroz bezveze. Nit' je alkohol nit' je sok.
samersbi od kruske zvoni mozete srat do ujutru :D ono zvoni :D
http://img0017.popscreencdn.com/103537317_yao-ming-guy-meme-troll-face-rage-comics-viral-humor-.jpg
To ona 4 kartona od Nove?
Jok, ba, kupio 13. januara 3 komada, da imam za Novu godinu jer sam asocijalan pa pijem sam. Popijo par komada i leog spavat, onda odem kod kuma na rođendan i prebijem se ko mače jer sam bio na treningu netom prije, napio sam se od 5 lavova, a zna Ognjetina kolko sam ja njih mogao popiti, rekord mi je 27 onomad u Džungli kad sam pio za Tanjin rođendan, nek mi ne da slagati, eto živog čoeka, al eto, i dođem kući i pustim sebi Šabana KAD VREEME UČINI SVOJEEEEEEEE PA LJUBAVI DOOOOOĐE KRAAAAAAAAAAAJ OTIĆIĆUUUUUUUUUUU NEGDE DALEKOOOOOOOOOO DA TE ZABORAAAAVIIIIIIIIM JER TI MI BEŠE SVEEEE TI SI MI BILA ISTINA U KOJU SE NEKAD DAAAAVNO ZAAAAKLINJAH JAAAAA i sjetim se da imam još jedan samerzbi u frižideru i odem ponesem ga i onda se izjadam.
Napušte mi se kurca.
sto jest jest coek moze popit to je neverovatno :D
Mogu, aha, bilo nekad, ispo sam iz forme...
Још увек ми није умрла баба. :(
au jebač nemoj to pisati biće ti žao :D
Неће брате, трубаче ћу да доведем да свирају и певаљки ћу да мећем међ сисе. Паре наравно.
Auu, zar je tol'ki baksuz
И гори!
jadna žena s tobom u kući
Шта мени фали?
Maćori, pusti joj neke sektalike. Čuo sam da od toga mož' se rikne. Ali samo preko trubača. Neka sviraju Enter sandman.