Moram nekom da se izjadam :((

1. ahahah
    dobra ti je ova.
    samo, moj je mlađi godinu od mene.
    Kad mu kažem : mladost si mi uzeo, on kaže: a ti meni detinjstvo. :)))
    Štaš' sad?! :))

2. Njenjemi- moj je Crnogorac? Da nije usvojen?

Ил си узела приморца ил је то она натурализација и то. Натурализовани су најгори, фала богу па су мени корени јаки, непомични ко Ловћен... Ееее...

3. Ouuuvaj, smem li da te imam u vidu za sledeći put? Sačekaću te ja. lololo

4. Nano, onda mu reci "Dođi tebe teta da nauči nešto, sedi teti u krilo, pa da počnemo!" :))

5. Štaš' sad?! :))

Uvališ mu sisu u usta i neka ćuti :)

6. hahaha
    E Gogo ovo baš nije spem. Em sam se izlomila em sam se ižalila na muža. :) Još sam pokupila i par saveta.

7. ovaj moj godinu i 4 meseca stariji...ja uvek kažem 2 godine, ja sam za njega piletina....

8. Ouuuvaj, smem li da te imam u vidu za sledeći put? Sačekaću te ja. lololo

А да наравно, свакој жени треба један црногорац, у твом случају и два!

9. uh, ja sam od moje šest godina stariji...

10. Nano, nisi se jedina izjadala. Sve smo naše-"duhovno smo se razgaćile", tako da smo sve u istom košu :))) Kosmo, tako treba, sestro. Moj je 8 godina stariji, a počeli smo da se zabavljamo kad je meni bilo 14!! Hahaha :)))

11. Moj tata je od mame 8. Ali su razvedeni. To ja diskretno ... lololo

12. to bre, ja imala 18 i po, a on napunio 20...bila sam dete, bre!

13. Ti bre Kosmo imaš repertoar ko ovaj moj. Tako i on tvrdi.

14. ko da čitam forum ana.rs....

15. Ееех, доћ'е вам та љубав главе, ја кад вам кажем... Мсм ако већ није.

16. gde ima forum anal.rs?

17. pa moram... i redovno ga pitam kad je ubeđen da je tako super, lep, dobar, šarmantan...kako ne naiđe neka da ga uhvati za ruku i otme od mene? oće kurac! da nije mene, čamio bi sam...

18. gde ima forum anal.rs?

ahahhahahaa

19. ne mogah da izdržim, celo veče trpim i negde mora da procuri :)

20. bruce, zato postoji čet, za priču o stvarima koje su zaista bitne u životu, kao npr anal....

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.