Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Hvala Skočko, trebaće mi vremena, ali možda uspem, gazirano ionako ne volim da pijem, hleb i testa ne jedem.... Na pola sam puta. Dobro, trećinu. Hvala Medvediću (predivan avatar), to ću probati, inače za holesterol je cimet u mlakoj vodi mama. Cimet je izuzetno efikasna biljka. ♥
Nece, naprotiv, cimet utice na insulin da djeluje efikasnije, pojacavajuci sposobnost organizma da pretvara glukozu u energiju. Koristan i kod mrsavljenja.
Tako je :)
Meeeeeed.... Kakaooooo....
Plus na sve to - cimet koji mi jedemo je, sa oproštenjem, kurac.
Onaj dobri cimet teeeeško je pronaći kod nas... Zato sumnjam, ništa lično :D
Cejlonski cimet je pravi, ali u prodaji se nalaze razne vrste, pa i kineski, ali i druge vrste, najbolje je ne kupovati u prahu, jer tu ne vidis razliku kakav kupujes, mozes prepoznati ukus, ali je lakse kad uzmes u pruticima, buduci na to da kora kineskog cimeta je deblja i nije oguljena , a kod cejlonskog jeste oguljena kora.
SMORKA, DON'T GIVE UP!
JEDI SVE ŠTO 'OĆEŠ, SAMO VJEŽBAJ K'O KONJ I ETO! :D
TREBA ZABRANITI LJUDE KOJI ZABRANJUJU KOKA KOLU!
PUŠITE DROGE I BUDITE MRŠAVI
-doručak je obavezan, najkasnije do 11h. Doručak je maximalno pola sata nakon ustajanja
-5 obroka dnevno: doručak, ručak, večera i dvije užine.
Primjer: ustajanje u 7h, doručak 7.30h, užina 1 u 11h, ručak u 13h, užina 2 u 16.30h, večera u 19h.
Između obroka ne uzimati hranu niti grickalice
idealno vrijeme za ručak je od 13 do 16 časova.
idealno vrijeme za večeru je oko 19 do 21h. Najkasnije 2h prije spavanja!
SVE spremati na maslinovom ulju, skoro sve spremati barenjem i kuvanjem, ili grilovanjem. Samo biljni začini i to umjereno.
Mnogo vode (2-2,5 litre) i čajeva bez teofilina (nana, hibiskus, kamilica).
Mliječni proizvodi isključivo malomasni!
Sokovi koji se smiju piti isključivo prirodni.
Bijeli hljeb, bijelu so, mast, suncokretovo ulje, bijeli šećer, margarin, pekarski proizvodi, gotove tjestenine, biljni sirevi, grickalice – POTPUNO IZBACITI!
Alkohol i gazirana pića su ZABRANJENA!
Kako da se danasnji covjek ovoga pridrzava...
Još nema plate, a danas se izvlači džekpot u lokalu, ima menadžerica satima da mi bleji u lokalu, jbm je...
Vrlo lako.
Ako neđe trebam ići - u taperver pa u ruksak pa ruksak na leđa. Rijetko sam bez ruksaka i ručka i dvije užine u njemu :D
Породила ми се полусестра. Сумњам да је дете моје :(
Dzofri ti to ozbiljno ili nesto iz Martinovog opusa?
za skidanje kila vam je najbolje da se navucete na heroin.brzo se skine sa svih mesta ,a jos vam bude i dobro...barem neko vreme.ja sreo drugara,on je 2 godine bio na horsu,sada je bog zna na cemu.lep decko,mladje od mene izgleda 5 godina,a isto smo godiste.a ja i delujem mladoliko.kazu da heroin konzervira.doveo covek liniju u red,podmladio se,nije dobio sidu,bole ga uvo.keva i cale ga sada drze kao malo vode na dlanu.bole ga kurac.
inace,kada raja pocene od tim ishranama,vezbama ,ovo-ono,vecina je sranje,99 posto.jedan od mojih najboljih drugara ako ne i najbolji voli o tome,on se bilduje vec 100 godina,ogroma je ko konjina.e,najbolje vam je ovo,najbolje je ono.prava istina je da se treba setati,stalno se treba setati,10-15 km dnevno,vezbe kod kuce,trbusni,sklekovi,zgibovi ili teg,izbaci se hleb i banja.nema tu tih kuraca,ugljeni hidrati,ovo-ono.kada sam trenirao,jeo sam ko mecava,veknu leba dnevno,bio fit,sto bi rekli slank.u srednjoj nisam imao para da jedem,uvek je trebalo za nesto drugo,pivo ili nesto 15to.tu vec nisam trenirao,al nisam imao sta da jedem,pa nisam mogao da se nagojim.kad sam krenuo na faks,nabacim 10 kila za pola godine.jebi ga,nisam se kretao,jebes predavanja.onda sam za 2ipo meseca skinuo 15 kila.trcao ko manijak,samo trcao,ubija se od trcanja i eto.banja.od tada ne kusam leba i setam.to je bilo pre dosta godina.samo u procesu mrsavljenja ne treba cirkati pive.ako bas nesto mora,onda je najbolje spricer.i savet moje babe za sve one koji hoce da smrsaju:"nemoj jesti,pas da vidis kako se mrsavi".
Био на гласању за нека јаја у Војводини. И улазим у просторију и срећем другара из основне који је неки подмладак ДС-а. И пресретне ме (чудно, јер нисмо у контакту, само смо на "здраво-здраво" и то је то) да ме упита за кога ћу гласати. А ја, наравно, сходно мом демократском праву слободног избора, кажем да ћу бело гласати, тј. да ћу све заокружити да поништим листић.
И нападне ме он како сам овца која ће се жалити што му власт не ваља, што бацам глас, боље да гласам за његове...
ПА ЈЕБО ЛИТЕ ТВОЈ ЖУТИ ШАТИРАНИ ШАРПЛАНИНАЦ ШТО ЈЕ СИШО С ВЛАСТИ. ДА ЈЕ БИО ДОБАР, НЕ БИ БИО БИВШИ што би рекле ове малодобнице кураве.
На крају, испаде да нисам уписан на списак, па нисам ни "бело" гласао.
Trebo si mu opsovat mater, ukrasti hemijsku i pobjeći kroz prozor
http://cdn.wl.uproxx.com/wp-content/uploads/2012/10/jump_through_window.gif
ma jok, trebao si mu reći da ćeš ga poslušati i glasati za njega... govno jedno žuto...
Није то нека прича за јадање, али ми је испало потпуно идиотски.
Не волим ни једне, ни друге, ни треће, чак немам појма за шта се тачно гласа, ни ко је кандидован, али имам глас који хоћу да искористим тако што ћу га поништити.
И онда ми дође неко и исповраћа, испљује и удави ме својом демократијом и слободом избора и говора и пичкематерине.
Па боктејебо, хајде да будемо људи, да не једемо говна.
pre ili kasnije svi se nađu pred dokazom da su na prošlim izborima pojeli govno, sačekaj malo, doći će ta osoba da se izvinjava - svaka stranka pre ili kasnije zasere stvar, važno je ostati normalan
Бејах данас у село. Откад ми је умро деда ја идем доле да помажем баби. Ћале је још мало ту па пали да ради у БГ. На боловању је. Био на операцију па не сме ништа тешко да диже. Од 10 јутрос до сад сам џичио неке џакове и ђаконије. АЈ КЕНТ ФИЛ МАЈ АРМЗ ЕНД ЛЕГЗ!
ЕДИТ: Сазнао сам данас да ми је Неша Галија род. Брука! Још ми ћале показивао слике са свадбе. Стварно Неша Галија мајке му га.
stvarno nemam običaj da se žalim na sajt
ali, jebeno se raspada.