Moram nekom da se izjadam :((

1. Ovako, operi ruke od te prašinčine, reci da ti nije dobro i kod kuće napuni kadu. ako imaš samo tuš, onda se tuširaj dok ti se ne smežuraju prsti i uradi ovo što ti je rekao Brus. Sutra kao nova, a onda vikeeeeeend"

2. Voleo bih da imam vikende. :(

3. Imaš ih, ali su ti radni.

4. Ako ti će ti biti lakše, i ja radim za vikend. Na mene red da dežuram subotu. :(

5. Vikendom su neradni dani, s obzirom da radim tada ispostavlja se da nemam neradne dane, što dalje implicira da nemam vikende.

6. Pa kad su ti onda neradni?

7. Nema pravila, može biti bilo koji dan u nedelji, zavisi od smena.

8. Jebo vas patak, šta kukate :) meni su vikendi po difoltu radni i neverovatno uživam u tome.

9. Ja kukam i što radim ovih 5 dana...optimalno bi mi bilo 3 do 4.

10. Nato ja šljakam svih sedam, a slobodan dan uzmem po potrebi ili kada mi je jednostavno neophodno da iskuliram dan, dva ili tri. Da bog poživi onog ko je izmislio novinarstvo ekekekekeke

11. gonzo imas PVT. Izgleda da nisi video :)

12. Nema se slobodno, al' standard, jebi ga.

13. Papete imaš odgovor, najpametniji koji sam mogao da dam :)

Nema se slobodno, al' standard, jebi ga.

Ih bre i to švedski lololo

14. Jopet sam cugao i popio fino para bez nekog povoda, mislim sta mi to treba, jebo me ker, mali ker u pravu j e caca moj sto mi ka'e da nadjem neku zensku da me upregne, ovako je postalo stvarno besmisleno

15. Juče sam se vozila autobusom, ljudi pričaju kao ovde kada mislim da troluju glupo jer su psihopate. Umnoži se to, to je ta većina, jasno, ali ipak svest o tome, vidiš te ljude, njihov izgled... poražavajuće.

16. Smorih se sama večeras, rešavam ukrštene reči, eee... Nema stipendije, a trebalo da bude još juče, ostadoh i bez para, baš lepo...

17. Што се не јави београдском одбору за лооодооо забаву? :Д

Елем, глув сам. Буквално. Ништа не чујем. Јебо ме клабинг.

18. Zato što nemam ni kredita :(

19. Nemo' da padaš u depresiju, će dopunimo ako treba.
    Ovo mi dade ideju, mogli bi negde da ostavljamo poruke tipa: Mi smo u toj i toj kafani, imamo mesta za još dvoje... ili Ide mi se u kafanu a nemam s kim...
    Ne kao organizovana okupljanja, nego onako random...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.