Nemoj grujane da mi staješ na muku. :) Još mi samo supa od luka fali. :)
Mrs.Raven
Zvuči diskasting, uzmi malo meda posle toga.
EDIT: Preporučila bih ti kuvano vino ili rakiju, ali pošto imaš bronhitis pretpostavljam da su te već nakljukali antibioticima.
Jok i nisu. 5 dana sam ih pila, sada imam gušenje tri puta dnevno a traje od 10 minuta do sat vremena. Probada u plućima i mislim da me i srce boli. :(
Med hoću a alkohol neću jer mogu lako da se navučem. :)
Riho, ako misliš na onog matorca i onog ćelavog, oni su ZLATO u odnosu na ove naše. Posebno u odnosu na Acu Informaciju. Prenosi li OBN oba dana LŠ?
Преноси само сриједом. Ћелави је и океј али овај бивши голман Жеље је зло. Човјек је убер теки немач појма. Није новинар по професији.
Немам Арену на ИПТВ-у морам платити додатно за пакет.
dobila poklone ali to nije utisak dana, već:
jedan od najvećih alkosa koje poznajem i njegov drugar pajdoman (sa svim hepatitisima) su mi čestitali praznik, slatko me izljubivši.
dragi Bravo, da li sam ja sad trudna?
Imam upalu mišića. A probudili me da im nađem jebenu saobraćajnu koja je u jebenom džepu al ne, nije to moglo provjeriti samo. I sad sam nenaspavan a imam upalu. I moram spavati, aman ljudi subota je jebena, hoću da spavam do podne!!! Al ne, oni to ne kontaju, bitno me probuditi u 9.
Imam bronhitis pa moram da uzimam narodni lek od luka i ulja, ništa odvratnije nisam probala. brrrr, sad grickam plazmu da neutrališe taj ukus.
EDIT: Preporučila bih ti kuvano vino ili rakiju, ali pošto imaš bronhitis pretpostavljam da su te već nakljukali antibioticima.
Skuvaj čaj od luka, prokuvaš čitavu glavicu pa ostaviš da se čvari pola sata, posoliš posle malo i bude ko supica.
Riho, ako misliš na onog matorca i onog ćelavog, oni su ZLATO u odnosu na ove naše. Posebno u odnosu na Acu Informaciju. Prenosi li OBN oba dana LŠ?
Nemoj grujane da mi staješ na muku. :) Još mi samo supa od luka fali. :)
Jok i nisu. 5 dana sam ih pila, sada imam gušenje tri puta dnevno a traje od 10 minuta do sat vremena. Probada u plućima i mislim da me i srce boli. :(
Med hoću a alkohol neću jer mogu lako da se navučem. :)
Узми неку пљескавицу са тим луком.
Rado ali luk se baca, uzima se ono ulje u koje se luk kuvao.
Kurjačica u borbi protiv farmakomafije.
Mora se, proveren lek, svima je pomogao. :)
Bilo bi lepo od tebe kad me ne bi tako oslovljavao. :)
mene su skoro tjerali da pijem čaj od bijelog sljeza
imala sam osjećaj kao da pijem ono što starci iskašljavaju
Преноси само сриједом. Ћелави је и океј али овај бивши голман Жеље је зло. Човјек је убер теки немач појма. Није новинар по професији.
Немам Арену на ИПТВ-у морам платити додатно за пакет.
dobila poklone ali to nije utisak dana, već:
jedan od najvećih alkosa koje poznajem i njegov drugar pajdoman (sa svim hepatitisima) su mi čestitali praznik, slatko me izljubivši.
dragi Bravo, da li sam ja sad trudna?
jok, samo ćeš crći lolololo
bolje i to nego trudna. :PPPP
edit: tebi inače čestitam. lolo
hahahahaha zahvaljujem lololo
čestitam i ja tebi, ja recimo nikad nisam imao hepatitis lololo
mada imam dobre šanse da ga navučem OPAAAA
Preterano treba da odem na neko letovanje i sve oteram u 33 pičke materine.
Сјебо сам шансе са најгенијалнијом и најбољом девојком на свету данас и пиздим цео дан. Поред тога, будан сам а треба да устанем у пола четри.
Дефиниције се слабије читају од школске лектире...
Imao sam sinoć para da ne može krava pojesti ali je konj morao sve da popije...
Oće to tako....
Imam upalu mišića. A probudili me da im nađem jebenu saobraćajnu koja je u jebenom džepu al ne, nije to moglo provjeriti samo. I sad sam nenaspavan a imam upalu. I moram spavati, aman ljudi subota je jebena, hoću da spavam do podne!!! Al ne, oni to ne kontaju, bitno me probuditi u 9.
Mrš.