Moram nekom da se izjadam :((

1. boli me grlo umreću. mislim, aj neka boli jebogaja, ali treba sutra da pijem neku rakiju, pa kako ću :(

2. To, bolje vrat nego nogu. lolo

3. Pre godinu dana uzeo sam 120e na kamatu, da vratim 140. Nisam imao da vratim, pa sam od drugog lika uzeo 500, vratio ovom 140 a 360 pukao. Ovom drugom sam morao da vratim 650. Nisam imao, pa sam od ovog prvog uzeo 1000, vratio drugom a ostatak pukao. Prošlo je vec dosta meseci kako placam samo kamatu, ali opet se tu i tamo nagomilalo, pa sad dugujem 4000e, ne sve na kamatu, ali dugujem. Prihode nemam, dok sam imao zavrsavali su gde i prethodno navedene pare. Na faks ne idem. Gitaru batalio. Entuzijazam batalio. Ribe batalio. Drustvo batalio. Cigare i alkohol batalio. Vukajliju batalio. Knjige batalio. Imam 23 godine a prazan sam kao magacin zorke sabac. I duhovno i emotivno i intelektualno. I nemam volje da ista menjam.
    Naravoucenije: ne-se-kockati, ne.

4. Pogledaj Rokija, ali u jednom danu sve delove, a pred spavanje pusti muziku iz filma.
    Sutra ima da se probudiš i da sve krene na bolje!

5. to je zajebana stvar.bas ima dosta ljudi sa tim problemom.opasna stvar je rulet,ljudi se lako navuku.u mojoj okolini se ljudi navlace i pucaju pare.doduse,nisu u dugovima,al tu su negde.200-300 jevreja puci.za mene je to mnogo,jako mnogo,za nekog je to sica.jebemliga.veliki problem je sto kada se ljudi izvuku,oni opet krenu po staro iako su se kenjali kako vise nece nikada.samo se vrte u krug.lecenej kod ljudi koji su specijalizovani za to!

6. Ојса, квалитетан засер.

7. završićeš u lisičjem potoku vidim...

8. Sa lecenjem sam probao na sve strane(osim rokija, probacu svakako), cak i apstinirao vise od 9 meseci... Ali jebiga, kockam se od 15e godine, a u tako nesazreo mozak kada se nesto uvuce tesko izlazi. Ja bih sad sve kockarnice i kladionice zapalio samo zbog tih klinaca, kad ih gledam kako se raduju kad dobiju neke sitne pare vidim sebe i znam da ce kad tad i oni da zavrse ovako... Koje sranje jebote...

9. nisu te dovoljno bili tvoji matori dok si bio mlađi, a sad je kasno ko što vidiš. batina iz raja izašla garantuem.

10. re godinu dana uzeo sam 120e na kamatu, da vratim 140. Nisam imao da vratim, pa sam od drugog lika uzeo 500, vratio ovom 140 a 360 pukao. Ovom drugom sam morao da vratim 650. Nisam imao, pa sam od ovog prvog uzeo 1000, vratio drugom a ostatak pukao. Prošlo je vec dosta meseci kako placam samo kamatu, ali opet se tu i tamo nagomilalo, pa sad dugujem 4000e, ne sve na kamatu, ali dugujem. Prihode nemam, dok sam imao zavrsavali su gde i prethodno navedene pare. Na faks ne idem. Gitaru batalio. Entuzijazam batalio. Ribe batalio. Drustvo batalio. Cigare i alkohol batalio. Vukajliju batalio. Knjige batalio. Imam 23 godine a prazan sam kao magacin zorke sabac. I duhovno i emotivno i intelektualno. I nemam volje da ista menjam.
    Naravoucenije: ne-se-kockati, ne.

Been there, done that! Batalio kocku skroz, srecom imao prihode i moje uz sebe, jos uvek vucem neke dugove. Zajebana stvar je kocka, ja sam rekao sebi, ili ces da prestanes, priznas sebi i svojima da si kockar, ili ces da ides u Palmoticevu. Sjebana je kamata, pogotovo kad si kockar, da uzmes za nesto, ali da znas da imas taj kes, i da ces ga sledeci mesec vratiti, ok...Ali ovako...bunar samo takav..Ti si jos i dobar kakve ja price znam, a i za mene si mala maca, sto nije za pohvalu...

ELEM, ovo ti nista nije pomoglo. Poenta je da nastavis dalje. Nadjes posao, hobi, zanimanje neko, batalis kocku, i sto vise vremena provodis sa ljudima koji ce tebe ciniti boljim covekom. Jebes faks, zavrsices ga kad-tad, ja tako razmisljam. Prvo sredis svoj zivot, zdravlje, da ne poludis u 23oj, a ostalo ce samo doci....Ali najbitnije, radi bilo koji posao, za 10 hiljada ako treba...

11. najlakse se navlace na kocku oni koji imaju,pa oce jos.ima i onih koji nemaju,pa oce da nemaju jos vise.al oni se slabije navlace jer nemaju od cega.od nicega nemos imati nesto.ne znam kakvu podrsku imas od okoline,al treba ti zbog lecenja i da nekako prikupis novce da isplatis.

12. e kad sam jednom ko klinac srednjoškolac uzeo u roku od mesec dana preko 500 DM, što na poker aparte što na kladionici. trajo taj neki moj džeparac skoro 6 meseci, i nijednom nisam ušo u kladinicu sve dok nism sve potrošio.

13. дебели пацов
    Ојса, квалитетан засер.

Da. Mozda je preciznije reci kvalitetno zaseravanje.

Манијак
    završićeš u lisičjem potoku vidim...

Ili tu, ili cu da dobijem jedan dan 10 soma, vratim sve dugove i zapalim godinu dana na kubu ha :D

14. nisu te dovoljno bili tvoji matori dok si bio mlađi, a sad je kasno ko što vidiš. batina iz raja izašla garantuem.

Ima i ovoga...Gledam po sebi. Da me je cale udario jednom u zivotu, mozda ne bih napravio to sranje. Ovako su mi sve davali, udovoljavali, i jbg...

EDIT: E da, kazes da imas 4000, ali ne sve na kamatu. Uzmi i reci sve svojima, kome god mozes, i odes i pricas sa njima. Jbg, u vecini slucajeva to su neki ljudi koji najradije hoce sto pre da dobiju kes nazad, kako bi mogli da ga puste na drugu stranu. Stopiras sve, i vracas kako znas i umes. Radis...Jbg, tu porodica moze jedino da ti pomogne, iskreno...a nekad ni ona...

15. Iako nisam trazio savet nego se samo izjadao, drago mi je da makar znam da ima neko kao bvdlga koji je to batalio skroz(kad bi bio ljubazan da kaze koliko dugo vec bilo bi ekstra). Jebiga.

@manijak
    nemam tatu i ne znam ko mi je.

@sanitarni cvor
    postoje kockari -bogati, siromasni, glupi, pametni, lepi, ruzni, mladi i stari - nema pravila, zaista

inace, malo kasnim sa postovima i pisem osisanom latinicom jer sam preko telefona.

16. Jbg, znam da nisi trazio savet, ali sam bio u toj situaciji, pa sam se raspisao.. Nebitno koliko dugo, ali sam raskristio sa tim. Malo sam stariji od tebe, ne puno, ali dovoljno da se zapitam gde mi zivot ide ako tako nastavim. A da sam nastavio, stvarno bih imao sta da izgubim, pritom ne mislim na pare. Brate jednostavno, pogledaj prvog klosara u kladionici, nekog matorog, koji cirka pivo od jutra do sutra, cepa tikete od 20 din, nosi nesu sa sobom, jede neopranu papriku, i po ceo dan sedi u kladzi, i zapitaj se da li zelis takav da postanes..Stavi na papir stvari koje dobijas kockanjem , i stvari koje gubis, ili si vec izgubio...To ti kazem posto si rekao da nemas volju da promenis nista...

17. Jedan batica iz kraja se uvalio u dugove reda 2-3 soma evra. Tad je imao 19 godina. I drugari njegovi se dogovore da skupe kintu, pod uslovom da ga oleše od batina ako čuju da je ušao u kladionicu ili da je pričao sa zelenašem. I tukli su ga. Više puta. Od kocke ga izlečiše uspešno, al onda je počeo da pije i da se drogira. :D

edit: htedoh da kažem, probaj da se skrpiš za pare od drugara i familije, oni te neće nagnavati batinama i vatrnim oružjem, pa kad vratiš, vratiš

18. Jbg, znam da nisi trazio savet, ali sam bio u
    toj situaciji, pa sam se raspisao.

Nisam ti ja ni zamerio na tome, naprotiv, zahvalan sam ti.
    Volim da cujem pozitivne price.
    Ma ja samo rulet igram, i vidim kako mi se pise kad gledam te likove propale... Aj necu da smaram ovde vise, ako mozes da mi das par saveta(mos i na pvt) iz iskustva kad si prestajao sta ti je bilo najteze, koje si fore koristio da se ne kockas, u kakvim si odnosima sa drugima bio, kako si to resio - jednostavo - tvoj put prestanka kockanja... Jako bi mi znacilo, ne moras odma ako nemas vremena...

19. Uzmi jedan dan da živiš kao ostali ljudi koji su sve izgubili na kocki... ubrzo će te proći želja za istom

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.