Moram nekom da se izjadam :((

1. лижи плинаро, лижи!

ono što sam ti rekao na onoj temi važi i ovdje. i neću se više ponavljati, postaješ dosadan.

2. Fenderu, ae dođi da pobijemo ili popričamo, šta god, dosta je više bilo tipovanja "kul na netu, pička u RL".

3. Ljudi su previše počeli da se Ludom Čaku obraćaju samo sa "Čak", a zaboraviše prvu reč njegovog akaunta.

4. zaboraviše prvu reč njegovog akaunta.

Nije strašno ako je sam sebe tako nazvao. Kad to drugi urade, treba da se zapitaš

5. Hahaha, jebiga, baš mi ide na kurac to što svi misle da ako se neko kurči na neto, da je zapravo jadnik i pederčić koji sme samo da priča na netu. Jebote, to više ne misle ni jebene domaće novine, koji su poznate po gluposti.

6. stereotipi, jebiga, eto svi misle da je bosancima velik pa su mnoge žene ostale duboko nezadovoljne kad su uvidele istinu...

7. Čače, kad si na faksu sledeće nedelje? Taš je blizu, taman da malo ukrstimo pesnaje...

8. Taš je blizu, taman da malo ukrstimo pesnaje...

Jel mogu ja sa pobednikom? :)))

9. Može, Nes. Čuo sam da si ti na 120-130, ja sam na 107... svejedno, oba smo super-teška. :)

10. Sledeće nedelje nisam, sutra imam ispit u 4, pa onda prekosutra idem za Zagreb, na koncert.

11. Ja kad sam imao 107 radio sam zgibove jednom rukom. Sad sa 127 jedva sa dve :))

12. Čače, doživećeš dva System of a Downa. :)
    Nes, biće tesno. Moramo samo usaglastiti pravila. Nema udaraca u vrat, u prepone, vrat i ostale rizične regije. Ok si s tim?

13. znači, samo sise, dupe i leđa...

14. Jebiga, ja ne znam drugačije :)))
    Gde da gađam onda?

15. Hahaha, nije System, nego samo Down. Jebem vas debele, ja imam 84 kila.

16. znači, samo sise, dupe i leđa...

hahahaha!

17. opa, zakazuju se neki mečevi. neka moderatori organizuju takmičenje. :)

18. šta bi ja dao za domaći sladoled

Ja svoj od višanja upravo pojo, al daj baš da čujem šta nudiš da znam ubuduće da nivelišem cenu.

19. Ih bre, Čače, ja sam krupnije prasiće pekao :)

20. Jebem vas debele, ja imam 84 kila.

Al ja imam i 190cm :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.