Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
kako nekome, ko vam je veoma blizak, na pristojan način turiti do znanja da te neke stvari koje ga/nju zanimaju vas uopšte ne zanimaju i da prestane da vas smara? hvala.
bitno je naglasiti da mora biti na pristojan način :D
Ovo i mene interesuje, jebem ti smarače
ne postoji pristojan način za "e, ne zanima me to, ne smaraj", a da se osoba ne uvrijedi.
бачје неће јебати :(((((((
Ako ti je neko blizak, razumeće, a ako nije, šta te briga, a i koji će ti u životu.
Како не постоји? Лијепо сједеш и објасниш. Не кажеш му не смарај кољусино масна, него лијепо полако објасниш како то не бих функционисало бла-бла.
Шта сам ја корпи овако попушио :(
tandrčče, suzdrži se od neumjesnih komentara, matere ti
jbg, nisam baš taj tip koji će to na taj način reći, tako da ću izgledati morati da trpim. :(
Pa neka se uvredi, jaka stvar. Znači da je egoista, ako mu lepo kažeš, a taj i dalje smara. Energetski vampir. Beži što dalje.
u tebe treba jedan tvrd kurac
Kupiš čokoladu. Može milka sa karamelom i onim keksom
Evo ovakva.
http://milkachocolate.buyorderonlineshopping.com/images/milkaschokokeks.jpg
I onda izmeš one samolepljive "post it" papiriće
http://www.thewritingnut.com/wp-content/uploads/2012/11/post-it-notes.jpg
i zalepiš jedan preko čokolade i napišeš ovako:
"Dragi YeahBatch vrlo sam počastvovana tvojim pozivom da izađemo ove subote na koncert Žareta i Gocija u Kosjeriću ali nažalost nisi moj tip i naša veza neće funkcionisati nikad.
Mala Vidra <3"
I on kad vidi papirić rastužiće se, al ispod je čokolada a svi znamo da muškarci(a boga mi i žene) brzo opraštaju kad imaju nešto da prezalogaje u znak izvinjenja.
+1
nauči tako da kažeš, trebaće ti. filtriraj ljude oko sebe, u suprotnom ćeš da najebeš....
Šta misliš o ovome: ''Izvini, to što tebe zanima mene zaista ne zanima, ako bi mogla da pričaš o tome sa nekim drigim, a mi da pričamo o drugim temama koje nas obe zanimaju?'' Cela filozofija.
хаха, раде, поштујем жарета и гоција, немој тако.
хвала, жене, изгледа да ћу морати. весело.
који вам курац
не, знаш како, питаш га имаш ли кредита? АЈ ЗОВНИ НЕКОГ КОГА ТО ЗАНИМА ОПАААААААААААААААААААААААА ШУКШУКШУУУУУУУУУУК ИДЕ ВЛАК МАЋОРИИИИИИИИИ
е, штое марко банован?
u svima vama fali jedan tvrd kurac
слао пвт-ове женским члановима са својим курцем
јер ме мрзе модератори
e'o, u mene tvrd kurac uvek i nikad se izjadao nisam ovde
Zbog ouvogo.
http://vukajlija.com/forum/teme/22565-moram-nekome-da-se-pohvalim?strana=533#post_2574260