Moram nekom da se izjadam :((

1. ako takva ljudina ne moze da nadje srodnu dusu...

2. teško je mitre moj... plašim se da ču ostati sam, ja i moje debele bele butine...

3. nema pravih zena tibore.ti covek na mestu,radis,izucio zanat,privredjujes...isla bi svake godine sa tobom na more u paraliju.jebi ga,bice bolje.

4. Imam previše bukmarkova, nemam kad sve da ih isklikćem. :(

5. ponekad se osećam kao stari auto za koji više ne prave delove... hvala ti na rečima podrške brate moj...

6. plašim se da ču ostati sam, ja i moje debele bele butine...

Bar ćete imati jedni druge :(

7. voleo bih da nađem srodnu dušu...

Mozda ova ideja zvuci smelo i originalno i neortodoxno i neobicno, ali: zasto ne probas na internetu, to ti je ovih dana ludnica, svi traze sve oces midzeta moze, oces muskarca moze, oces zenu moze i to... sve ima, i madjara i slovaka, svega.

8. probao sam sve... preko fejsa, raznih erodejt sajtova za upoznavanje... ništa. evo pre neki dan sam poslao pvt jednoj autorki
    http://i40.tinypic.com/1zggabp.jpg
    a ona ni da mi opsuje majku...

9. Тиби друже, шта рећи осим... Врати се у млађе дане. Надам се да ме разумеш.

10. probao sam sve... preko fejsa, raznih erodejt sajtova za upoznavanje... ništa. evo pre neki dan sam poslao pvt jednoj autorki

Pazi ovo, ovo ti je blago od sajta
    http://www.serbiancafe.com/lat/oglasi/index.php?kid=1&time=1383325355&catname=Li%C4%8Dni+oglasi

11. nemam čiste gaće

12. ova deluje fino

jebemtilebac... nemoj da te pojede na spavanju... Pazi, IMALA je dusu, ne IMA dusu, to je sad hodajuci les

13. neko se zajebo pa stavio umrlicu u oglase lične prirode

14. Ne treba ti žena Tibo!
    Ja sam bio srećniji čovek dok sam samo drko.
    Žene su zlo, žene su zvijeri, žene su vučice koje će te samo sputavati i davati ti ultimatume i kljucati te u mozak

15. Petar Pan Pezo$ ostavila me verenica posle 4 godine. Nema veze ko
    je jebe.

Srećniče :(

16. Žene su zlo, žene su zvijeri, žene su vučice koje će te samo sputavati i davati ti ultimatume i kljucati te u mozak

Kako si sve to prokljuvio ajd sad malo na masturbaciju i pustite nas lezbijke da se opusteno zezamo bez smrada vasih nogu i potpazusja a rodi svog sina naslednika sam samcijat egzogenim pupljenjem ili rizomom ko africka ljubicica :*

17. Nemoj da mi se obraćaš hodajuća pičko, reci mi koliko ste dale vladara, kraljeva, careva, imperatora, župana istoriji?
    Samo ste mašine za radjanje bile

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.