Elem, ugojio sam se ko krme i ne jedem slatkiše već dan i po, ne bih li malo smanjio ugljene hidrate i to.
A jutros pekarica iznosi reeeš omiljena mi peciva sa čokoladom.
Ali karakter sam ispo!
Dobrovoljno ustao u 5.50 ujutru, stvarno ne znam što mi to trebalo u ćivotu. Još da krenem u gaćama hodati po avliji i psovati kokošima sestru i majku muslimansku, pljunuti svoj djed.
Najgora je lenjost. Pre sam se primio da se malo doteram, jeo pomalo, krkao puno voća, kretao se, vozio sobni bicikl (ne, ne nosim znojnicu i biciklističke lolo) i smršo lepo i super.
Sad bih najradije upao u zimski san, a definitivno imam sala dovoljno za do aprila. :(
Nego, da ne oftopikujem:
Ne kupim zimske gume na vreme, sad zapadalo ovo bijelo govno, kod vulkanizera puno dan-noć.
A saće i registracija.
Ma ne treba svako ni da ima kola. lolo
EDIT: Ovo salo pomenuto je prilično latentno, naočit sam i visok. Izvlači me visina, te sam i dalje lijep i markantan i to.
ljudi, biće sve okej, samo izdržite!
kaunte, ja ne unosim više od 30 grama UH dnevno (mlijeko, lisnato, plodasto i cvjetasto povrće) već mjesecima i divno mi je. samo treba pregurat prvi mjesec. par puta sam griješila, ofc, al jebiga, kad skontam da pivo nema ugljenih hidrata, lakše mi bude :D
setajte,trcite,trenirajte i jedite ka ljudi,a ne ka pizde,bice vam banja.zdravlje.dijete su za pedere.svako moze da seta ako nece da trenira.za sat neke budj setnje mos prevalis 5 km.
болан, знаш колико сам чланака прочитала о алкохолу и гликемијском индексу (на енглеском, не читам ова наша срања, јер свако пише другачије) и у сваком пише да пиво и вино имају испод 15
откуд сад то?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
пробуди ме нека грудва у по ноћи
Maaaja Vidla
Elem, ugojio sam se ko krme i ne jedem slatkiše već dan i po, ne bih li malo smanjio ugljene hidrate i to.
A jutros pekarica iznosi reeeš omiljena mi peciva sa čokoladom.
Ali karakter sam ispo!
Joooj što su mir'sala! :((
Tantalovo sam.
Dobrovoljno ustao u 5.50 ujutru, stvarno ne znam što mi to trebalo u ćivotu. Još da krenem u gaćama hodati po avliji i psovati kokošima sestru i majku muslimansku, pljunuti svoj djed.
Први дан је најгоре, Каунте. Ја ево два месеца тако ћерам, понекад нешто слатко узмем ал леба јок.
Najgora je lenjost. Pre sam se primio da se malo doteram, jeo pomalo, krkao puno voća, kretao se, vozio sobni bicikl (ne, ne nosim znojnicu i biciklističke lolo) i smršo lepo i super.
Sad bih najradije upao u zimski san, a definitivno imam sala dovoljno za do aprila. :(
Nego, da ne oftopikujem:
Ne kupim zimske gume na vreme, sad zapadalo ovo bijelo govno, kod vulkanizera puno dan-noć.
A saće i registracija.
Ma ne treba svako ni da ima kola. lolo
EDIT: Ovo salo pomenuto je prilično latentno, naočit sam i visok. Izvlači me visina, te sam i dalje lijep i markantan i to.
Ja sve mogu, al' prženice bez leba nikako!
E, a kaće Maja Vidla da nas teši?
Majo, bokte, kad se tebi slomi nokat, odmah jubi-plođe, a mi ovamo niš??
ljudi, biće sve okej, samo izdržite!
kaunte, ja ne unosim više od 30 grama UH dnevno (mlijeko, lisnato, plodasto i cvjetasto povrće) već mjesecima i divno mi je. samo treba pregurat prvi mjesec. par puta sam griješila, ofc, al jebiga, kad skontam da pivo nema ugljenih hidrata, lakše mi bude :D
Slomio sam nogu jutros, saću da vam visim 3 nedelje na forumu.
setajte,trcite,trenirajte i jedite ka ljudi,a ne ka pizde,bice vam banja.zdravlje.dijete su za pedere.svako moze da seta ako nece da trenira.za sat neke budj setnje mos prevalis 5 km.
Ima ugljenih hidrata, jebemulebac, plus što mu je glikemijski index neđe oko 700, dođe ti isto skoro.
Pij votku.
болан, знаш колико сам чланака прочитала о алкохолу и гликемијском индексу (на енглеском, не читам ова наша срања, јер свако пише другачије) и у сваком пише да пиво и вино имају испод 15
откуд сад то?
Nije problem u vinu i pivu, problem je u hrani koja se konzumira uz njih lolo
oni koji su dijetalni piju spricer.ono,balans vino i voda.
skočko, eo http://www.glycemicindex.com/faqsList.php#10
mislim, ima malo više od vina i ovih žesta, al nije strašno, pošto ga ne pijem previše
Jebeš muškarca pod kojim žena ne kaže "uhhhh". Vodi računa da ne visi stomačina pa da ti je kurac kraći, sve drugo je pičkin dim...
Lebac ti, pre 8-9 godina žena mogla da me podigne, ono leđa-na-leđa. Sad, kad joj stanem na nogu, plače.
kurac u picku jos delotvornije.
Mislim da je pupak na pupak delotvornije.
Mi smo zadržali odnos snaga/teret obostrano...