imam dvokratni san.4 uvece,4 preko dana.u picku materinu.prethodna 2 nisam spavao preko dana,kao kapiram da cu se lepo napiti u subotu,pa leci da dzonjam.sve je bilo po planu,zab'o u lapo 5 pjan,ne bas ubijen,al dovoljno pjan.spavam i probudim se u 9.jebi ga...ceo dan krepavam,a imam obaveza.necu ni danas spavati,a uvece cu da pijem neke najgrdje rakije.ako to ne pomogne,maznucu babi bendzamina.
Lomim se da li vratim noz u ledja coveku sto me sjebo za nesto. Namestio mi se na penal bas sad da to nije normalno. Ranije bih to uradio bez razmisljanja, al izgleda da sam ostareo i postao mnogo sazaljiv. I place mi se kad citam "Prvi put s Ocem na jutrenje"...
osvetoljubivost je najljigavija osobina, tako fuj i reakcionarski i baš ono... nemoj, al ne kao nemoj okreni mu i drugi obraz, to je još licemernije, već nemoj kao zaboravi, bole te kurac, iskuliraj, to je lordovski i to rade face.
Rajdere, nemoj da ti Vidra isuče bosansku kurčinu i penetrira ti je u sve rupe, te na taj način ti praktično objasni osnove otorinolaringologije.
ŠKK sad? Došao sam da se izjadam na temi:
pa ne kontam đe sam pogrešio...
Btw, volim te bosanske sa tvrdom glavom...
jadaš li se Atife ili se fališ? :)
Vejve, poslušaj provironov savjet, vjerovatno je iz iskustva kekeke
i moj je takav xe xe xe
Zaboravio sam da napišem: MUSLIMAN STOP.
Jebiga, samo Srbi izbosne...
Nothing personal, babo, politika kuće...
imam dvokratni san.4 uvece,4 preko dana.u picku materinu.prethodna 2 nisam spavao preko dana,kao kapiram da cu se lepo napiti u subotu,pa leci da dzonjam.sve je bilo po planu,zab'o u lapo 5 pjan,ne bas ubijen,al dovoljno pjan.spavam i probudim se u 9.jebi ga...ceo dan krepavam,a imam obaveza.necu ni danas spavati,a uvece cu da pijem neke najgrdje rakije.ako to ne pomogne,maznucu babi bendzamina.
имам персијски за 50 минута, а мамурна сам к'о никад у животу
УБИЋУ СЕ
видро, помози ми
ох, ваит..
imas jednostavno resenje
nemoj otici
први је час, морам:/
да је било који други, ескивирала бих
Nije umro, no poginuo.
umro onaj glumac :(
персијски је прекууууууул!!!!!!!!
Aj kaži nešto
салам.
Ko o čemu, ti o klopi :)))
Lomim se da li vratim noz u ledja coveku sto me sjebo za nesto. Namestio mi se na penal bas sad da to nije normalno. Ranije bih to uradio bez razmisljanja, al izgleda da sam ostareo i postao mnogo sazaljiv. I place mi se kad citam "Prvi put s Ocem na jutrenje"...
vrati
Nemoj, ali neka on vidi da možeš kad hoćeš.
osvetoljubivost je najljigavija osobina, tako fuj i reakcionarski i baš ono... nemoj, al ne kao nemoj okreni mu i drugi obraz, to je još licemernije, već nemoj kao zaboravi, bole te kurac, iskuliraj, to je lordovski i to rade face.
brate, koliko sam se odvalila sinoć od samo 6 piva, jutros mamurluk k'o da sam kamenje jela
jebeni ribar
jebene kafane
užas