Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Evo uzimam ih upravo. Hvala ti na njima
Ништа друже брате пријатељу брате за тебе би и бубрег продо
uvredio si je jer je nisi jebo.kad tako uvredis ribu mozes samo da se oprostis od nje.pricao mi drugar da se u rusiji ribe nabacuju muskarcima i uvrede se kad neko nece da ih jebe, ja naravno nikad tako ne bi uvredio neku.tera me da podjem sa njim u rusiju on tamo ide kao da radi a ustvari najvise ide zbog picaka posto su ove nase umisljene itd znate vec kakvo je stanje
ja.. JAJA! Opet su mi jaja ispala na pod :(
vrijeme lijeci sve osim kaizenovo lj u osumljicen za spamovanje :3
Žene treba spaliti napalmom. Sve, pobiti komplet.
I mi muškarci da imamo svet za sebe u kojem bi na miru mogli da radimo na tome da nađemo neki način da se razmnožavamo.
Ako li pak ne bi našli način, onda na miru da izumremo srećni i debeli.
Muškarce koji ujutru mrače ribe na jedno veče što su spikom šta ćemo mi dalje he he oćemo biti u vezi sad ili ostajemo drugari treba pobiti
Pa proceni some retardirani da je tad zasvrbelo tela kurca jebo si il nisí i to ti je to
Praviš se lud, kuvaj je ko da se ništa nije desilo što ti povećava šansu da jebeš opet kad ne bude imao ko il se podesi
Ovako je upucavaš a ona da je htela da se dopisuje il obavezu pa našla bi dečka jebote
Prvo, s ribom s kojom zeliš da budeš ne ulaziš u priču na jedno veče. Tj. uglavnom i pre seksa znaš da li je seks na jedno veče ili malo više od toga. Riba koja oće vezu, po pravilu ne ulazi u vezu "svrbi me pička" spikom, pogotovo ako je poznaješ duže. Ako i uđe, i raširi noge i stavi ti svetlosnu signalizaciju gde treba da uđeš, ne pipneš sisu i odustaneš. I svakako je ukoliko oćeš vezu ne našutiraš sa gajbe i ujitru joj pošalješ poruku "dobro jutro lepotice". Iako je porula u svakom smislu pogrešna, ono lepotice je zaista za šamar.
Treće, u mom slučaju i kada kresnem nešto po randomu, uglavnom prespavamo na istom mestu pa se ujutru ponovo kresnemo. Posće tog jutarnjeg seksa se uglavnom zasigurno zna u kom će pravcu to ići i bez razgovora. To je delom zbog toga što me mrzi da se cimam zbog ribe koju hoću da našutiram sa gajbe posle. Da jurim to, platio bih kurvu, a ne bih se jebavao i prodavao nekoj razne priče.
Četvrto, naći ću te u KGu Aco, dolazim ti tamo ove nedelje verovatno.
E brt može samo ako je vikend sad, do tad sam crknut i nema me van kuće, sem ako odem do prodavnice da uzmem cigare.
Bolji je fazon kad lik kresne ribu, pa je ujutru blokira na vacapu jer ima devojku 4 godine
Цоа, припази се ти, Реме са приче о јебању пребацује на то како ће те наћи у Кг. Ја бих се забринуо какве су му стварно намјере.
Prolazim kroz teška životna iskušenja sama bez podrške. :(
Đe ti je muž?
Usedelica sam....
To beše da nemaš muža, ono baba-devojka?
Da
Izvini onda, pomešao sam te sa onom sto se ovde hvalila kako je dobra majka i te gluposti
Hahah tužno :(((
Sve što valja udalo se do 25e
Za 30e već imaš vrh kurave. Xd
Ja imam 22