Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jes vala, žaba se popiša na ulicu i odma opšti kolaps.
Eee kako je bilo našim babama i dedama, sve su išli peške po 10 kilometara preko brda po dubokom snegu do pasa :) Budi srećan :)
Јес' вала, пиздим због тога.
Чуј до појаса! Моја баба је правила тунеле у снегу, није видела Сунце по месец дана. Тамо у Лици када пада снег то није за зајебавање.
Išao sam i ja Vučice tako zimi deset kilometara u školu po snegu do vrata jer autobus nije mogao da se probije. Šta ću kad sam živeo u pošljednjoj vukojebini - no offense.
Svi pričate o nekom snegu, kod mene nema 5 cm, samo bezveze nešto pada. Jebem ti sreću.
Dodzi kod mene ima 15-20 santima.. snega ololol <3
ololololo
Stižem prvim autobusom, da znaš. :P <3
U moje selo tamo u Suve planine napada snega do preko glave :)) ma milina jedna. :)
Cekam te :P <3
Sto tako nema kod mene! Skako bi bombu s komsijine terase.
I da izadješ pred mene. :P <3
Blago tebi. Ja nikad nisam videla više od 20 cm snega. I to neke lapavice sve. Da je meni tako jedan dan bar, ne bih ulazila u kuću. :)
Eee pa neće breg Muhamedu :)
A GDE BI SE SMUCALA, A!?
Pada vec evo 20 sati kod mene :) tako da ima neke sanse :) Videcemo :)
zdravkomir
Blago mom dedi, on se sad sanka sa vukovima a spava sa vevericama. :)
Pa šta čekaš, idi kod njega sad na nekoliko dana, odmori mozak. :)
samo nežno s vevericama :))
To sam zaboravila da napomenem, dobro je da si ti rekao. :)
дал да само обришем ову сиротињу из пријатеља који имају испод 300 евра плату или и да их блокирам?
Ma brisi, koliko rece ojra?
Милце, шта ја незапослен да очекујем?