Moram nekom da se izjadam :((

1. To ti kažem brate, kad golub nadleti vašar na nekoga mora da se posere.

2. To ti kažem brate, kad golub nadleti vašar na nekoga mora da se posere.

A ko hrani golube? Tako je, rak rana ovog društva. Penzioneri i bahati ljudi koji kupe sendvič i pola bače, i to ne u kantu za smeće no nasred ulice.

3. A ko hrani golube? Tako je, rak rana ovog društva. Penzioneri i bahati ljudi koji kupe sendvič i pola bače, i to ne u kantu za smeće no nasred ulice.

Da, da, tužno je to.
    Kuda ide ovaj svet kad penzioner nema leba da jede a golub se goji.

4. Opušteno, Mesečarka. Ja ih nosim full-time već jače od dvaes godina pa mi ništa ne fali.

E, tako će biti sa mnom. Rekli mi da ih nosim non-stop, džabe što sam kukala, ne pomaže.

Mesečka,ja ti rekoh onomad da uzmeš monokl, kad si već ćorava samo na jedno oko. Ne možeš da ne izgledaš kul sa monoklom.

Hahahah :D A nee.. Odabrah neke za koje su mi rekli da mi stoje lepo, šta znam. Navićiću se već. :)

:zvizdi i patikom kopka pesak:

Nećeš, ne, ne :D <3

5. Nećeš, ne, ne :D <3

Ti se nista ne pitas :D <3 <3 <3

6. Ti se nista ne pitas :D <3 <3 <3

Ja znam da se branim. :P <3 <3 <3

7. net me jebe,gasi se sam od sebe i tako ostane diskonektovan nekad i satima,nije meni problem,nego ovo sto mi se ucitava,nerviram se

8. gladan sam...mrzi me da ustanem do frizidera da nesto napravim...

9. Imam toliko mesa u frižideru, da ne mogu da izaberem šta da jedem... FWP :)

10. Ja znam da se branim. :P <3 <3 <3

Pa :D <3 <3 <3

11. i jos mi upaljac ne radi,sjajno

12. Pa :D <3 <3 <3

Ništa, ništa. :P <3 <3 <3

13. Sale, Mesečka, s kakvim se ovo

<3

kršima gađete?

14. Eee mesoo...
    To je tajna.

15. Eee mesoo...
    To je tajna.

:)

16. jeo sam, napravio neki sendvic sa ruskom salatom...

17. Bio sa 2 prijatelja, planirali da kraduckamo malo.. vratili se praznih džepova .. :/

18. jebaga Kobe, ako planiras da krades kradi mnogo..mojne pilicaris...

19. iskustvo progovara iz ovoga javioa...

20. постала сам само прва пратиља на избору за мис универзума...јебем ти овај живот бедни