Moram nekom da se izjadam :((

1. Onaj osjećaj kaci tolko umoran da nemereš zaspat.

2. Krni pola bromazepama i zaspaćeš vrlo brzo. :)

3. Vučica21
    Krni pola bromazepama i zaspaćeš vrlo brzo. :)

Najmanje pola, a možeš i celu tablu, u zavisnosti od toga koliko dugo želiš da spavaš.

4. Ako ne radi, popij šolju mleka sa bademom. :)

5. Okle mi bromazepam, mi u familiji to nikad nismo koristili xD

6. Uzmi neku knjigu da čitaš, il' da učiš, još bolje. Zahrkaćeš za minut :D

7. Uzmi da slušaš Radiohead, automatski mozak ode offline ne bi li pobegao od monotonije i psihodelije. :)

8. Uključi net preko fona i gledaj u onu liniju dok se učitava, brzo ćeš biti hipnotisan. :)

9. Спремио сам све да почнем да цртам, пустио своју плеј листу на јутјубу, пустио миш и извалио да се не сећам ђе сам оставио оловку која ми је пет секунди прије тога била у руци. Претражио све живо и не могу да је нађем. Чак ме и моје детективско чуло издало изгледа.
    :(

едит

Сад ми и нека енормна лептирица удара у сваку ствар на столу, ко да се надрогирала јебо је ћаћа ћаћин.

10. Џабе мени што делујем као расплодни бик, кад ме је опет женско направило волом... И то једно теле...

11. ma nije samo jedna zena na planeti, ima ih koliko hoces, dodjes u bl, kod nas je inflacija djevojaka :)

12. ne daju mi da rentiram auto. jebalo ih osiguranje, i moje 22 godine. citavog zivota cu bit' previse mlad za nesto.

13. krupovrbaski zmaj
    ma nije samo jedna zena na planeti, ima ih koliko hoces, dodjes u bl, kod nas je inflacija djevojaka :)

Јес', па да и тамо испаднем во. :))))))
    Ма зезам се, није ништа страшно, само сам испао во јер ме је то теле гледало као у шарена врата. :))))))
    А и свиђа ми се ова врста метафоре са воловима, биковима, телићима, за сада без крава. :Р

14. Vraćah se danas iz Soko Banje autoputem Niš - Novi Sad preko Beograda. Na tamo sam putovao preko dobanovačke petlje, hvalio autoput, majstore i projektante sve dok nisam stigao do nekog puteljka kroz šumicu i preko brega gde sam prvi put u životu video semafor na autoputu. Mislio sam da je to najčudnija pojava koja se može videti kad neko pokuša našim autoputem da stigne s kraja na kraj (ili bar približno) naše lepe državice. Ali, ne lezi vraže, u povratku krenem ekstra, oduševim se novim deonicama i novom asfaltu (već sam zaboravio da mu je prirodna boja crna i glatke konstitucije, a ne žuto-siva pačvork s rupicama). Stignem lepo do BG, malo suženje zbog radova, ali ide se OK 80 na sat. Pogledam, tabla kaže desno isključenje za Novi Sad. Lepo se iskopčam (primetim interesantan putokaz desno za Bežanijsku kosu), malo mi neobično da izlazim sa autoputa u sred BG kad imam još 90 km do kuće, ali hajde. Pratim put, na prvoj raskrsnici stoji limena strelica na kojoj je RUKOM ispisano, u lepoj jasno vidljivoj crvneoj boji, "PUT ZA NOVI SAD". Ispoštujem strelicu, upadnem na kaldrmu (da, da, tursku, kockastu kaldrmu), posle deset metara naiđem na nezaobilaznu rupu veličine 4 Punta, a dubine taman da pod sumnjivo zaškripi. Nekako je prođem i izletim na livadu. Put desno, put levo, ispred mene pašnjak. Ne da nema saobraćajnog znaka nego nema ni znakova života. Kao na Mesecu. Stojim jedno pet minuta kad naiđe neki beli autić sa BG tablama, spušten prozor, pitam kuda za NS, žena kaže levo. Ja levo, malo se vozim po iskidanom puteljku koji je nekad bio ulica, naletim na ogromni parking koji je sada ulica, ispred mene semafor levo/desno/pravo. Pogađate - nema znaka NS. Priberem ono malo izviđačkog iskustva, liznem palac i izbacim kroz prozor, odredim severoistok i krenem desno. Na svu sreću, posle dvadesetak metara prepoznam deonicu autoputa koja je sužena još kad je Mrkina stranka prvi put došla na vlast i stignem nekako do NS. I uzeše mi 240 dinkića za korišćenje autoputa BG-NS. Fantazija. Uspeo sam da prevezem 770 km kroz Srbiju, autoputem, a nije mi pukla ni jedna guma.

15. Ušla mi veverica pod prekrivač i prdnula, pa ostavila da se ugušim. :(

16. Е, Брусе, тако су мене и друштво враћали путари прошле године кад смо кренули на Фрушку, блокирали пут и не дају калдрмом да се прође, па сам морао да се враћам да избијем на то мистериозно укључење на ауто-пут, једно 20-30км сам безвезе возио.

17. Izdavač iz Bugarske je uz'o druge ilustracije, a ne moje, jer imaju "Svooooga" ilustratora.
    Al' nisam tužna, nego čekam svojih pet minuta!

18. eh, ti Bugari... biće još ilustracija, negde gde je normalno

19. svi iz moga razreda se udaju ili zene, osjecam se sada tako matoro.

20. svi iz moga razreda se udaju ili zene, osjecam se sada tako matoro.

pre neki dan sretnem bivšu koleginicu koja je moje godište i ona mi kaže da čeka unuče, morali su da mi daju šećer i vodu, zamalo da se šlogiram...
    doduše, ona se porodila u 16toj, ćerka joj trudna u 17 toj, al opet nije jednostavno kad tako nešto čuješ...
    moje godište, a baba!?!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.