O, sunce mu žarko, ne volim kad sam ovakva. Uvek se iščupam, uvek se vratim u normalu. Sad mi baš ono- teško. Nato, ne volim da i tebi nije dobro. :*
A mlados' kosmo..pa tu je, valjda još uvek-samo što je nikako ne koristim-trune ko za bedu.
E, a ne volim da traćim vreme, nikako. Mislim, onako u kukulelekanju itd. Volim da mi odmah bude dobro, ako sam samo ja faktor koji to rešava. Ali, koj' mi je moj sad...?
Sad bih napisala jedan recept koji mi uvek pali al' pretostavljate (khm, khm) .Ali...
Ja sam sve normalniji i normalniji! Toliko postajem normalan da ću uskoro o svojoj nenormalnoj prošlosti sa setom razmišljati kao o "izgubljenom Paklu". Šta da radim?
Gogo, dobrodošla u moj klub.
nemoj tako, gogo, de ti je mladost...
O, sunce mu žarko, ne volim kad sam ovakva. Uvek se iščupam, uvek se vratim u normalu. Sad mi baš ono- teško. Nato, ne volim da i tebi nije dobro. :*
A mlados' kosmo..pa tu je, valjda još uvek-samo što je nikako ne koristim-trune ko za bedu.
Generacijo, kao da sam ja napisala!
sutra ćeš sebi da kažeš: jebote, 'nomad mi propade lep dan u bedaku...
E, baš tako kosmo!
E, a ne volim da traćim vreme, nikako. Mislim, onako u kukulelekanju itd. Volim da mi odmah bude dobro, ako sam samo ja faktor koji to rešava. Ali, koj' mi je moj sad...?
Sad bih napisala jedan recept koji mi uvek pali al' pretostavljate (khm, khm) .Ali...
Haha, znam koji je to recept :)
Znaš i ti za zdravac! :)
Ih!
Ja sam sve normalniji i normalniji! Toliko postajem normalan da ću uskoro o svojoj nenormalnoj prošlosti sa setom razmišljati kao o "izgubljenom Paklu". Šta da radim?
Ako misliš da si normalan, ti si stvarno blesav!
:)
Počni da se družiš sa nama, Valdemare :)
Natooo!! :)*
Gogo, imamo nešto da pričamo. Sad mi je već kasno, šaljem ti sutra pvt ili se "čujemo" na gmail. OK?
Pa, svojevremeno u svojoj nenormalnoj prošlosti sam vas voajerisao, i čini mi se da ne mogu naći utehu u vama...
Koga si voajerisao?
Ahahah, nikoga, naravno... Pa nisam TOLIKO lud.
Može Nato, kad god ti volja.
Ajde sad Valdo, šta si ufitiljio? Zini ko čovek. Ar ju di maus, ar ju di men?
Pusti Gogo, vidiš da je čovek tražio utehu :)
A valjda..ko mu kriv kad neće da nastavi razgovor sa dve ovakve lepotice :))