U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
nisi trebala. sada će ih nekoliko doći njoj na pokajanje :)
EDIT: pokajanje - da izjave saučešće
Kukuuu, pretvaraš se u vukodlaka :))))))))))))
E neće vala dok sam živa! :D
Jašta Natnat. Još malo pa ću početi da zavijam. :D
Šta, sarme?
I to i to. :)
Mmmmm, sarme.....
:)
Ususkala sam se i uspavala, a zujali mi komarci oko glave pre toga. Ko da ustaje i ukljuci rasterivac sa tabletama u struju! Jebote, platila sam danak u krvi i ovo je verovatno deseti put ovog leta da su me izmasakrirali! (Vec sam se zalila ovde). San mi je totalno razbijen, a treba da ustanem u pet! :(
znam samo jednu stvar koja može pomoći...
http://silentium.com.hr/database/slike/galerije/1/3.jpg
Misliš da je ošine ovaj baja? Autom.
ma jok bre, sram vas bilo, šolja toplog čaja sa dve kašičice meda...
Šolja mleka uspavljuje, da promenim malo da ne bude da stalno predlažem bromazepam. :)
Evo ja ću predložiti leksilijum.
jedna dobra masturbacija rješava sve probleme
Jedna stvar ovde ne moze pomoci! :) Sada je problem kompleksan: i izujedana sam i budna. :)) EDIT: Koliko budnih! :) Hvala svima, svi predlozi su u opticaju. :P
za ujede namažeš bebi ulje na kožu... a i za drugi problem može bebi ulje, ako me razumeš :)
Jedna stvar ovde ne moze pomoci! :) Sada je problem kompleksan: i izujedana sam i budna. :))
Uhvati komarca i natjeraj ga da te ujede na bezobrazno mjesto i onda će da te svrbi i onda poslušaj Remca te se trljaj tuda paš zaspat`.
Selene, ti ko da nista ne znas ni o komarcima, ni o bezobraznom mestu, ni o tome kako da se neko uspava! Bruse, hvala, mazala se sircetom, nisam znala caku sa bebi uljem! :) Mislim, da pomaze i kod ujeda! ;)