Moram nekom da se izjadam :((
  • k

gledao sam montevideo

А рекао си да никад нећеш :)))) цццц

• Burzum

Ајд пошто је ово студентска тема, пао сам први пут колоквијум. До четвртог семестра издржао. Испите сам падао, али колоквијум ево први пут. Плачите са мном јесење кише.

• Valdemar

E, a patetika kad se on, jelte, seća kako su mu rekli da mu otac poginuo u ratu, pa to kao trauma... Imbecilno. Skoro svima su u Srbiji očevi poginuli u Prvom svetskom ratu, u to vreme tako nešto bilo je sasvim uobičajeno.

• k

И ја да се изјадам у студентском духу. Добила сам први пут осам из неког колоквијума.

• musssashe

E, a patetika kad se on, jelte, seća kako su mu rekli da mu otac poginuo u ratu, pa to kao trauma... Imbecilno. Skoro svima su u Srbiji očevi poginuli u Prvom svetskom ratu, u to vreme tako nešto bilo je sasvim uobičajeno.

DA DA..fles bek momenti....."mali..umro ti tata. sutni loptu!!!"
    jedina svetla tacka mi nekako bio brstina

• Обилић

Боле ме јаја послед сваког АРЧЕЊА јер остану тотално сува јер их испразним максимално!Има ли мени лека?!Шта да радим?Помозите брату напаћеном!!!

• musssashe

dobio taxi voznju u novom sadu od 325 dinara. kada sam mu rekao da je mnogo, on je rekao da su povecali start na 80. zakljucio sam da je start pre bio -70 dinara

• a

Poskupljuje struja od sutra.

• nem0

Мусаше, одрао те човек! :(

Зглоб ме боли толико да не могу ноћу да спавам од њега.

• Valdemar

Mene su narkomani u Novom Sadu napali noću kad sam presedao s voza na povratku sa koncerta u Bačkoj Topoli, opljačkala me trojica i odrali od batina. I onda mi ostalo pet evra u šteku u malom džepu, i to je trebalo da mi plati kartu basom do Beograda. Ali karta bila malo više od petsto dinara, a nisam mogao da razmenim u jutro rano, ne rade menjačnice. A ne može da se plati evrima u basu. A onda ja dođem kod tih šugavih taksista, onako krvav, zatvoreno oko, razbijena njuška, premlaćen, a oni mi računaju evro ispod sto, neće da otkupe, a u tom slučaju ja nemam dovoljno za kartu do kuće onako sakat. E KAD IH TAD NISAM ZAPALIO, JEBEM TI NOVOSADSKE TAKSISTE, A NI BEOGRADSKI NISU MNOGO BOLJI! UH! E, da, a koncert u Bačkoj Topoli bio otkazan zbog proliva basiste.

• Natnat

Pa kako si stigao kući? Jesi li morao na onu foru: -Brate daj mi sto dinara, nemam za kartu, veruj mi!

• Dub

Ja sam bio užasan, rekao sam mnogo ružne stvari. Izvinite svi, samo mi vratite moje definicije nazad. Neću više nikad, jooooooooooooooooooj, vratite mi definicije, biću dobar, obećavam. Not.

• marko78

@Dub
    Шта си спреман да урадиш по питању 2 дефиниције? Колико би се понизио?

• Dub

@marko78
    Zini da ti kažem.

• marko78

Зин'о. Сад ти кажи!

• Natnat

Ahahhaha, bila sam neraspoložena, hvala Dube za ovo, hahahahaah!!!!!!

• Dub

@marko78
    Hahaha, baš si smiješan.

@natnat
    Greška, marko je u stvari komičan, mene su dvije strane prije proglasili za hejtera.

• Valdemar

Pa kako si stigao kući? Jesi li morao na onu foru: -Brate daj mi sto dinara, nemam za kartu, veruj mi!

Uzeo mi na kraju ridža u basu pet evra i nije mi dao kartu, a pustio me da se vozim do BG. Što je počelo kao bezobrazluk (otkazivanje koncerta), pretvorilo se u nasilje (pljačka na ulici), nezakonite radnje (otkup evra bez licence, po sramotno niskim cenama), i završilo se mitomi i korupcijom (vožnja bez karte, a ridža uzo pare za rakuju). Srbija...