Prijava

УУУУУУУУУУУ УСРО ТЕ

Ред је да га банујете.

svi smo mi merili sise našim majkama, samo što je većina nas prestalo to da radi sa godinu dana, a neki nisu prestali ni kad su upisali faks

svi smo mi merili sise našim majkama, samo što je većina nas prestalo to da radi sa godinu dana, a neki nisu prestali ni kad su upisali faks

medicinski fakultet* kako ćeš to izostaviti

Nisam znao da studirate medicinu... e svašta, ko sve danas studira, Bože sačuvaj, i to još medicinu...

TheWaveRider
Nisam znao da studirate medicinu... e svašta, ko sve danas studira, Bože sačuvaj, i to još medicinu...

najveći ljudski šljam

А пуштите човека нека студира, шта сад. Само, пази Вејве да не специјализираш на урологији. :)

јбг, мора се у данашње вријеме бити луд.

Zašto mori Skočko?

Bate, lud sam, opasno sam preispitao svoje sinoćne postupke i definitivno sam lud čovjek.

Ne pjan nego lud, lepo kaže čovek.

covek poludi kada je pjan.

ne pij votku kad ti škodi.

duvajte lepka.jeftino,a radi.

da nisi ti onaj što u miletićevoj vječito sjedi na onim stepenicama i gura glavu u majicu :D

Kao da me ponovo drma pubertet, hormoni me pucaju opasno.

U svakom mogućem trenutku moram biti alfa mužjak :D

da nisi ti onaj što u miletićevoj vječito sjedi na onim stepenicama i gura glavu u majicu :D

ladno bre,ja sam onaj sto se voza busom i drzim pola face u rukavu od jakne :P

Vidro, slučajno sam bacio pogled kroz prozor i imao sam šta da vidim... Komšinica u stanu naspram mog pravi palačinke... samo vidiš kako se prevrću u vazduhu...

uh, kako bi spičio par sa kremom i plazmom uz litar ladnog mleka... :((