Хахах, није још увек, док ја њу не отерам лолол
Гори сам од Корнелија лоло
Evo nešto što nije first world problem, ko većina stvari ovde...
Skontala sam da sam zaljubljena u nekoga koga sam zauvek izgubila (we are never ever getting back together fazon). I boli. Cenim da ću da se napijem. Hvala na pažnji.
pošalji mu poruku, "Oš pičke?"
Nebitna, je l' ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=fp5uucqYPTo
Odem jutros da vratim auto kući, kad sam već tu ubacim jedno drvo u peć. Zapne mi cepanica i zalepim nadlanicu na okvir pećke. Interesantno je da uopšte ne boli, samo malo smrducka na izgoretinu...
Јебени Џенан уместо Лукаса за србску нову у Чачку. А таман сам спремао велике количине алкохола за тај догађај.
nebitna, počni da se navikavaš, takav je život :)
Kod tebe bar nešto ima, kod mene smena vlasti pa niko ne organizuje - prethodni neće jer ih boli kurac, a novi ne mogu jer prethodni još nisu predali vlast.
pljujem krv od kad sam ustao. Nešto je loše
'Oću da budem Draga Saveta :)
Nebitna, nema kukanja, ili ga juri ili ga preboljevaj,
u oba slučaja nema prepreka da se napiješ.
Brus, Šaljić ili Jekoderm i sitnije da cepaš.
A tebi Batch, ne znam šta bih rekla...
Bač, ako bude vruće rakije na trgu, boleće te uvo da li je Ženan, Aca ili Džordž Lukas!
Bruce, za ubuduce, zejtin i so na opekotinu ALI ODMA!!! I nista ti nece bude, samo je uslov da opekotina nije takva da je koza izgorela i meso se vidi. Znaci sipas OBILNO zejtin i po tome prospes so i ostavis da se to onako cedi i upija.
I ko mi kaze da je to ludost nema pojma, ta fora me je mene i moju porodicu spasla bezbroj puta. Ni plik ti ne izadje, posle dva sata zaboravis da je nesto bilo.
nebitna, počni da se navikavaš, takav je život :)
Jes luda Vidra. U fazonu kad si preživeo kad sam te ja otkačila preživećeš i Dženana. Plus i omiljeno.
Не подносим говно балијско, а натераће ме да идемо тамо сто посто.
jepse, bohore
Hvala Rejven i torazulu za savete, nije mi prva opekotina, a imam nenormalno visok prag bola. Čisto sam okačio da i ja jednom budem ontopik na ovoj temi :)
Bruce, za ubuduce, zejtin i so na opekotinu ALI ODMA!!! I nista ti nece bude, samo je uslov da opekotina nije takva da je koza izgorela i meso se vidi. Znaci sipas OBILNO zejtin i po tome prospes so i ostavis da se to onako cedi i upija.
To je ludost, nemaš pojma!
Ма рокни само соли, зејтин скуп јбг.
Tacno sam znao, Medicinar, UAAAAA farmakomafija!!!
A, jel si probao nekad?
za blaže opekotine kao što je ta, umuti bjelanca i maži time, provjereno pomaže
Oterala te ona maloletnica u kurac? lololo
Koji si Kornelije jr.