U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
sliku daj mordos
Opalio me drug vratima po prstima EVO SAD SVE PLAVO JEBEM LI MU PLAVO NEBO I NJEGOVOG BOGA ŠTO IMA PLAVE OČI DA MU JEBEM NESPOSOBNOG I MENE ŠTO NE PAZIM KAD SAM OKRUŽEN NESPOSOBNIM BUDALAMA
tvoj drug baš nema sreće, kod kineza 4 je nesrećan broj
i mene je jednom opalio drug :)))
Ako okačiš svoju fotografiju možemo ti reći da li bi te i mi opalili.
Bi ako ste gejovi
Ne bismo mi time opaljivali, božesačuvajisaklonisvisveti.
joj bože
juče sam pojela 50 grama kikirikija i popila 2 kafe za cijeli dan, jer nisam stigla da jedem i sinoć sam se napila od 3 čaše piva, ubila bukvalno
i sad me toliko puca mamurluk da ću da umrem
mineralna voda sa dosta magnezijuma, banana i čaša piva - mamurluk kao rukom odnet
ja bih od toga piva bljunuo, ali kunem se u mineralnu vodu.
ne bi ako ga popiješ deset minuta nakon mineralne i banane, ali samo jednu čašu od dva deci
previše šećera ima u toj banani :D
sad sam jela čvarke, pošto sam išla jutros na pijacu, nadam se da će me spasiti :D
da uzmem malo sode razmućene u vodi?
узми убиј се
:* :D
potreban ti je kalijum, njega imaš u banani i bundevi pa ti vidi...
e joj :(
kad bih natjerala cimerku da ode u prodavnicu..
Мајо, само се напуцај доброг месишта, на силу-на силу и повремено заљевај киселом. Откуњај мало послије тога, касније ко нова будеш. Ја јутрос практиковао.
Vidro,čitajući ove tvoje postove, ja stek'o utisak da se ti izvališ na sećiju i kukaš dok mreža dobroorganizovanih rabova od jedno 5 cimera, docimera i prijatelja po komandi trčkara do prodavnice, pijace, kuva čajeve i meša puter po potrebi. :-D Vidra feudalac lolo
znači, suze su mi krenule od smijeha :D
jebote Lukse, ispade Vidra kao Džaba Hat :)