Moram nekom da se izjadam :((

1. Замисли да си морао да напустиш вековно огњиште са актовком пуном марака :/

2. Закаснио сам :(((((

3. Moja rođaka pojela skoro cijelu tepsiju baklave i kad je došla kući počeo stomak da je boli, pveli je u hitnu i tamo oj konstatovali da je dobila nešto na g slovo. Gastritis, šta li.
    Umjereno jedite, posebno slatko, kolači su puni hemije, kako i neće bit kad se prave od praškova.

4. Добила губу.

5. ma.. sve ja to znam, vjeruj mi, jedem slatko jednom u 2 sedmice, a kolače još rjeđe. razlog i jeste što mogu cijelu tepsiju da pojedem :D

6. Strašno, Alistere, zaista strašno.

Ај кил ју, ај брегњдсфлвми!
    Ја ово морам гледати, под хитно. :Д
    Мада сам неких 90% сам сигуран да сам успео(ненамерно, наравно) да направим много лошији филм, показаћу ти једном кад измонтирам. хД

7. Pokaži, mađijo, pokaži, je l' ima neka sijalica kurvica u filmu?. :D

Ја ово морам гледати, под хитно. :Д

Poslaću ti neke leđendarne scene, spojler: dupe ovog lika u jednom kadru može da ti zgadi život.

A ja se tako nekako.... Totalno ravnodušno osećam da me to plaši. :D

8. Izgleda da mi je estrogen skočio, svakoga danas volim. :(

9. Mislim da imam čir.

10. Čir i bu, čir i ba...

11. Thumb_poop
    Kolegica

Mislim da imam čir.

pre 2 sata

umreces

12. al mozes se tesiti time da cemo mi biti zivi

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.