Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
немам рерну да ово спремим :((((((((
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/1544359_664224853615307_1585837141_n.jpg
Bolesan sam (ne jebem sestru), bice ovo teska noc.
Svako skoro ko posjećuje /b/ ima takav folder. Meni je doduše internet toliko sjeban a kompjuter pun virusa da mi je muka više da ga popunjavam jer aploud slika traje predugo da bih izveo dobar šuk.
Ljudi kakav je bag da mi gore stoji jedna poruka kao da nije pročitana a zapravo ne postoji?
otvori tab sa porukama, možda je neka od ranije pa ti se ne vidi odmah na vrhu
Au, hvala ti jeste ali zar ne bi trebala da je na vrhu?
ne, ako je već ranije postojala pa staviš novi post onda ostaje gde je bila, a ako je zatrpaju nove onda odmah potone
Kurafte tehnika. Šta misliš o mom novom avataru?
mislim da su gifovi u avataru zabranjeni još pre dve godine, ali neću da se mešam :)
Ja sam mislio da su bili zabranjeni dok su prelivali preko okvira, sad je kao ok. Pola sajta ima gifove ili sam ja lud?
мени исто стоји ово да имам поруку и све сам прегледао и и даље стоји
Ja sam rešio ali nije bila poruka, moj je post bio zadnju a žutelo se i kad sam kliknuo nestalo. U pvt star 2 meseca
DAMN
Jutros sam se baš gadno uplašio za brata. Al baš me nekako ružno presjeklo. Vozeći na posao čujem na radiju da se dogodila teška saobraćajna nesreća na relaciji kud on svako jutro vozi do posla, i to baš u vrijeme kad prolazi kroz to mjesto. Mašim se za džep da ga zovem, al kurac, zaboravio mobilni... Plus, znam da jutros vozi sa sobom jednogodišnjeg sina. I vozim do posla, a u meni kuva. Čuo se s njim čim sam došao do telefona, kaže da je vidio-katastrofalna saobraćajka. I dalje mi knedla stoji... Uh.
Ovo kao ispovesti lololo
Оне две са рекламе за правнијаду су са мог факса.
Zaledilo mi se govno u dupetu. u 3 sekunde mi stižu dva esemesa.
1. ''jbt evo ti je _ _ _ _ _ _ odmah iza mene''
2. '' haha evo sam u _ _ _ _ evo ti je ova mala iza mene stoji, zato ti stalno ovde dolaziš''
Našle se u klabingu jebem ti dan u pičku
Jebeno.
Krenem ti ja sinoć u kafić ovde u selu i čekam ribu ispred njene kuće. Siđe ona posle dva minuta i tu prolazi jedan ortak, ćaskamo mi nešto sa njim i on kreće ka kafiću. Iza krivine, koja je udaljena oko 50- tak metara od njene kuće ide jedna devojka i kuca poruku. Odjednom, devojka počinje da trči i vrišti tako da mi se krv zaledila u žilama. Ja pomislio da je neko kuče poteralo i krećem da trčim prema njoj, ortak koji je malo odmakao čuje to i vidi da ja trčim i kreće da trči ka nama... Riba ne prestaje da vrišti i trči kao da je đavo juri...
Iza krivine se pojavljuje lik, go ko od majke rođen i malo fali da je stigne kad vidi nas dvojicu kako trčimo, okreće se i kreće da beži, mi za njim. On uleće u mrak, probija se onako go kroz jednu vrzinčinu, prelazi potok, ulazi u svoje dvorište i u kuću. Mi smo svi videli ko je i prepoznali smo ga. Napadnuta riba zove muriju, murija dolazi posle sat vremena uzima nam brojeve ličnih karti i kažu da će da vide da urade nešto. Kažu ribi 'pa dobro nije te stigao' a devojka se i posle dva sata tresla ko prut. Ode murija, mi u kafić popili nešto i svako svojoj kući.
I pored toga što je taj lik ko zna koliko puta napadao tako nezaštićene žene i prijavljivali su, murija je bila u fazonu nema svedoka možda nije on. Sinoć je bilo i svedoka i prepoznat je, i pored toga on jutros sedi ispred prodavnice i opušteno pije pivo.
banana država