Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kako si uspeo da se napiješ za pola sata ololo
hahahaha ja se kladim da je popio sve ostalo u kuci pa presao i na samersbi xD
someeersbyyyy <3 <3 <3
probijes ekserom čep i uguraš slamčicu i srčiiii
a da otovris flasu pa onda stavis slamcicu?
Jebeš mu mater, ja od pića jedino vops mogu prilično da popijem, i to kad sam u formi, ali to sranje mi je skroz bezveze. Nit' je alkohol nit' je sok.
samersbi od kruske zvoni mozete srat do ujutru :D ono zvoni :D
http://img0017.popscreencdn.com/103537317_yao-ming-guy-meme-troll-face-rage-comics-viral-humor-.jpg
To ona 4 kartona od Nove?
Jok, ba, kupio 13. januara 3 komada, da imam za Novu godinu jer sam asocijalan pa pijem sam. Popijo par komada i leog spavat, onda odem kod kuma na rođendan i prebijem se ko mače jer sam bio na treningu netom prije, napio sam se od 5 lavova, a zna Ognjetina kolko sam ja njih mogao popiti, rekord mi je 27 onomad u Džungli kad sam pio za Tanjin rođendan, nek mi ne da slagati, eto živog čoeka, al eto, i dođem kući i pustim sebi Šabana KAD VREEME UČINI SVOJEEEEEEEE PA LJUBAVI DOOOOOĐE KRAAAAAAAAAAAJ OTIĆIĆUUUUUUUUUUU NEGDE DALEKOOOOOOOOOO DA TE ZABORAAAAVIIIIIIIIM JER TI MI BEŠE SVEEEE TI SI MI BILA ISTINA U KOJU SE NEKAD DAAAAVNO ZAAAAKLINJAH JAAAAA i sjetim se da imam još jedan samerzbi u frižideru i odem ponesem ga i onda se izjadam.
Napušte mi se kurca.
sto jest jest coek moze popit to je neverovatno :D
Mogu, aha, bilo nekad, ispo sam iz forme...
Још увек ми није умрла баба. :(
au jebač nemoj to pisati biće ti žao :D
Неће брате, трубаче ћу да доведем да свирају и певаљки ћу да мећем међ сисе. Паре наравно.
Auu, zar je tol'ki baksuz
И гори!
jadna žena s tobom u kući
Шта мени фали?
Maćori, pusti joj neke sektalike. Čuo sam da od toga mož' se rikne. Ali samo preko trubača. Neka sviraju Enter sandman.